CK Dolce Vita: KRACH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

CK Dolce Vita: KRACH!

CK Dolce Vita
CK Dolce Vita (ČTK)

Pražská cestovní kancelář Dolce Víta včera vyhlásila úpadek. Má přitom 100 klientů v Tunisku, další dvě stovky lidí si u firmy zakoupily zájezd. Nabízela výlety do Tuniska, Egypta, Řecka a Turecka.

„Podle sdělení zástupců kanceláře je o všechny klienty v zahraničí postaráno, mají zaplacené ubytování po celou dobu pobytu a také uhrazeny letenky zpět do České republiky. Do pátku tohoto týdne by se měli vrátit zpět všichni klienti nacházející se v zahraničí,“ uvedl viceprezident Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomio Okamura.

Kancelář vznikla v roce 2010 a je pojištěna proti úpadku u České podnikatelské pojišťovny. Tento rok jde už o šestou kancelář, která nepřežila sezonu...

Pojistěte si své pojištění

Cestovní kanceláře musí být podle zákona pojištěny pro případ insolvence, už se ale stalo, že ne vše bylo v pořádku a klienti jen horko těžko dostávali své peníze zpátky. Pojistné společnosti proto začaly nabízet pojistky pojistek. Co obnášejí? Za drobný příplatek vám pojišťovna pomůže vše urychleně s krachující cestovkou řešit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.