Pirát na dálnici D5! A je to politik? Vybržďoval řidiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pirát na dálnici D5! A je to politik? Vybržďoval řidiče!

Tento vůz trestal řidiče za pomalou jízdu.
Tento vůz trestal řidiče za pomalou jízdu. (youtube.com)

Po českých silnicích se prohání další dálniční pirát, který vybržďuje pomalujedoucí šoféry. „Na D5 už zdaleka blikal dálkovkama, tak jsem mu v klidu uhnul a on profrčel. Asi si všiml mého mávání na pozdrav, tak cítil potřebu se seznámit...“ popisuje vychovávaný řidič. Vzápětí jej totiž desperát začal vybržďovat a blokovat.

Případ už řeší policie. Jenže, zatím jsou bezmocní. „Ve věci jsme vyslechli dvě osoby, osoba podezřelá ze skutku se odvolává na osobu blízkou,“ okomentoval policista David Bukovský pro Krimi plus TV Prima. Televize získala informaci, že oním podezřelým je Miroslav Muzikář, radní městské části Praha-Zličín pro dopravu a bezpečnost.

„Nemám důvod, proč bych se vám k tomu vyjadřoval,“ uvedl Muzikář. Zda se postaví po bok zatím nepravomocně odsouzenému Aleši Trpišovskému (44) a 5 lety potrestanému Luboši Lacinovi (43), je otázka. Policii Muzikář vypověděl, že auto řídil jiný člověk, a ten zase, že auto někomu půjčil...

Přečtěte si
gordon
23. 7. 2012 • 21:29

od kdy platí,že zodpovídá majitel vozu a na osobu blízkou se nedá vymlouvat?Už to snad naši zástupci schválili,nebo ne?Bude to bič i na ně !!!

at84
23. 7. 2012 • 13:23

Tak to jsem zvědavej, kdo to panu radnímu zase zamete pod koberec? Jak jinak: " vozidlo je služební a neřídil jsem ho ", že by osoba blízká

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.