Ženu drželi 15 let pod zámkem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ženu drželi 15 let pod zámkem?!

Za zdmi tohoto domu měla rodina ženu držet.
Za zdmi tohoto domu měla rodina ženu držet. (Reprofoto TV Nova)

Neuvěřitelné! Patnáct let se zřejmě dařilo rodině v Milonicích na Vyškovsku držet dceru za zdmi svého domu! Minulý týden z něj policisté vyvedli vyděšeného tvora jen vzdáleně připomínajícího člověka. Dvaatřicetiletá žena byla podivně oblečená, její vlasy dopadaly téměř na zem, pleť měla nápadně bledou.

Policii na případ upozornili sousedé. Před časem se totiž z domu začal ozývat děsivý řev. „Nejdřív jsme si mysleli, že to bylo nějaké zvíře,“ řekli TV Nova, která o případu informovala. Pro jistotu zavolali policii. Ta minulé úterý vnikla do domu hlavním vchodem i zahradou. Podivnou postavu pak odvedla do auta.

Sousedé si vybavují, že v domě s rodiči žila dcera Maruška. Jednou se jim však náhle ztratila z očí. Podle rodiny čekala dítě a po porodu se zbláznila.

V péči psychiatra se zanedbaná žena nyní skutečně ocitla, policisté ji odvezli do brněnské psychiatrické léčebny.

Obyvatelé malé vísky jsou v šoku. Rodina v Milonicích žije déle než třicet let, otec Marušky má pověst velmi slušného člověka. Zatím nebyl nikdo obviněn. Vyšetřovatelé ještě s jistotou nevědí, zda skutečně nemohla vycházet z domu. „Dosud se nepotvrdilo, že by nesměla ven. Měla mít přístup k internetu a telefonu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Šebková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.