EXKLUZIVNÍ VIDEO Šťastná maminka unesené a nalezené holčičky: To je postýlka pro mou Michalku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

EXKLUZIVNÍ VIDEO Šťastná maminka unesené a nalezené holčičky: To je postýlka pro mou Michalku!

Maminka se nemůže dočkat, až Michalku opět obejme.
Maminka se nemůže dočkat, až Michalku opět obejme. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Snad už jen hodiny dělí unesenou třítýdenní Michalku z Trmic u Ústí nad Labem od setkání s maminkou Bělou (20). „Měla by pro ni odjet se sociálkou,“ řekl Aha! dědeček holčičky Miroslav Gombár (56). Zatím se čeká jen na souhlas policie a kompletní DNA testy. Rodina se na návrat holčičky včera čile připravovala.

Příbuzní Michalky přivážejí dárky a hračky. Sama maminka Běla přijela se svou sestrou z města taxíkem s plnými taškami oblečků pro svou milovanou dcerku. Pořídili i novou postýlku, kočárek a vaničku. „Už aby byla doma,“ přeje si Běla. Na více slov se dojetím nezmohla. „Nemůže se dočkat, až ji bude mít v náručí,“ vysvětlil děda.

Video se připravuje ...

Kdy přijede domů?

Michalku unesl Němec Uwe Reiniker (50) spolu se třemi ženami 4. 7. z kočárku v Ústí nad Labem. Po rozsáhlé policejní akci byla nalezena 9. 7. nedaleko Bonnu. „Čeká se na výsledky DNA, měly by být ve čtvrtek,“ uvedli včera kriminalisté. Pak by měla maminka se sociálními pracovnicemi pro Michalku vyrazit, údajně letecky. Němečtí policisté však údajně vydání oddalují. Prověřují totiž také možnou účast rodiny na únosu...



Autor:  rbj

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.