Nejbohatší žena světa: Má 564 miliard a rodinu v troskách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nejbohatší žena světa: Má 564 miliard a rodinu v troskách!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vlastní doly a mediální společnosti. S majetkem v hodnotě  564 miliard korun se v květnu stala nejbohatší ženou světa. Přesto není Gina Rinehartová (58) šťastná. O manžele přišla a s dětmi se nesnáší. Fakt, že neustále bohatne a vydělává 12 000 korun za vteřinu, ji tak už zdaleka tolik netěší.

Bohatá Australanka z Perthu bydlí v rezidenci s neprůstřelnými skly, jezdí v pancéřované limuzíně a obklopila se ochrankou složenou z bývalých členů elitních vojenských komand. Ze svých miliard si tak vlastně vystavěla luxusní samovazbu.

Její podniky však prosperují. Za pouhých šest let se Ginin majetek zvětšil patnáctkrát. V soukromí se jí ale tolik nedaří. S prvním manželem se rozvedla, druhý zemřel, a když se zamilovala do bodyguarda, zažaloval ji za sexuální obtěžování.

Má syna a tři dcery, ale snese se jen s nejmladší Giniou (25). Zbylí potomci se bojí únosu, ale matka jim odmítá platit ochranku. To její děti naštvalo, a tak daly vlastní matku k soudu, aby se dostaly alespoň k části peněz ze svých svěřeneckých fondů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.