Ach, to počasí... Obří kráter v silnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ach, to počasí... Obří kráter v silnici!

Obří kráter v silnici
Obří kráter v silnici (ČTK)

Obří kráter v silnici na křižovatce ulic Evropská a Horoměřická v Praze úplně uzavřel hlavní tah z centra města na ruzyňské letiště. Do díry by totiž hravě spadlo několik osobních aut.

„Jde o propad vozovky ve dvou jízdních pruzích o velikosti čtyř metrů a hloubky přibližně pěti metrů,“ popsala situaci mluvčí pražských policistů Eva Kropáčová. Za propad mohou nejspíše vydatné deště, které silnici podemlely. Co dalšího počasí způsobilo?

V Praze u koupaliště Džbán spadly v sobotu kvůli podmáčenému svahu na cestu dva tunové kameny. Místo je na pokyn statika uzavřeno.

Výlet na kole v horkém počasí zaplatil o víkendu muž (†62) z Velkých Kunětic na Jesenicku životem. V mírném kopečku dostal infarkt.

Stovky otrávených ryb zůstaly na hladině v délce 15 km v potoce Blata v Olšanech u Prostějova. Ekologickou tragédii způsobily výkaly, které unikly ze zemědělského družstva v Senčici. Vysoké teploty rozpustily asfalt utěsňující dno nádrže.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.