Krásná tvář, ruce od krve! Když se ženy vydají na zločineckou dráhu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krásná tvář, ruce od krve! Když se ženy vydají na zločineckou dráhu...

Simone Farrow
Simone Farrow (Profimedia.cz, ara)

Křehké panenky, které ani květinou neuhodíš? Leda tak ve filmu! Policejní archivy jsou poslední dobou plné krásných žen, které byly zatčeny za ty nejhorší zločiny. A často samy řídily vlastní gang! Když byla před pár dny zadržena v USA studentka s morbidní zálibou ve výrobě bomb, byla galerie moderních lupiček úplná.

Angie Sanclemente Valencia (33), modelka (Kolumbie): Krvelačný kmotr v sukních!

Mladá a krásná se v roce 2000 stala vítězkou místní soutěže krásy, ale jen na 48 hodin. Pak prasklo, že je vdaná a musela vrátit korunku. Na soutěže Miss Angie zanevřela a skočila do postele mexickému drogovému dealerovi zvanému »Příšera«. Když ji milenec omrzel, opustila ho a založila si vlastní gang.

Modelky, které platila, pašovaly ve velkém drogy do Evropy. Když jednu z nich chytili s 55 kilogramy drog, okamžitě Angie udala. Sličná Kolumbijka byla brzy dopadena a soud ji poslal do vězení na 6 let a 8 měsíců. Podle posledních zpráv má Angie na svědomí i několik lidských životů.

Celia Alchemy Savage (23), studentka (USA): Bomby jako koníček!

Jako obyčejnou zálibu popisuje svoje hromadění zbraní a výrobu výbušnin mladá studentka z města Cornelia v Georgii. Vedle ukazování poprsí ale na internetu tak dlouho nadávala vládě USA, až za ní z FBI poslali tajného agenta. Celia mu vesele prozradila, že vyrobila sedm bomb a hodlá je použít. Agenti ji proto raději ihned zatkli a obvinili z držení drog a zbraní. K bombovému útoku se naštěstí nedostala...

Simone Farrow (37), modelka (Austrálie): Drogová královna Pacifiku!

Po odhalení dokázala prchat před zákonem jen měsíc. Pak skončila v poutech. Krásná blondýnka Simone Farrow už dávno neukazovala na přehlídkových molech sexy křivky v bikinkách. Místo toho si založila vlastní gang a vozila do Austrálie velké balíky koupelové soli promíchané s malými balíky drog. Její komplic spáchal sebevraždu, Simone dnes čeká soud a roky vězení.

Naoko Kikuči (40), teroristka (Japonsko): Zabiják z metra!

Japonská policie nedávno oznámila zatčení Naoko Kikuči, členky sekty Óm šinrikjó, která je odpovědná za útok sarinem v tokijském metru z března 1995. Zahynulo dvanáct lidí a 5500 se jich přiotrávilo.

Na popravu dodnes čeká třináct k smrti odsouzených členů sekty včetně jejího vůdce Šókóa Asahary (57). Po dopadení Kikuči, která pomáhala vyrábět smrtící plyn, je na útěku už jen jeden ze strůjců atentátu.

Maria Christina Johnson (40), profesionální podvodnice (USA): Krásná, ale prolhaná!

Pokud někdy měla jinou práci, nebývá u jejího příběhu uvedena. Soudní psycholog označil Mariu Christinu za patologickou lhářku a nepolepšitelnou zlodějku. Pod jménem Gia Hendricks obrala každého, koho potkala. V minulosti si odseděla 29 měsíců za podvody, krádeže a padělání.

Zatčena byla už loni v listopadu poté, co okradla muže, který ji svezl autem. Než zjistil odcizení, utratila zlodějka v přepočtu 200 000 korun z jeho bankovního účtu. V současnosti čeká na soud.

Rachel Dougall (38), žena v domácnosti (Velká Británie): Kokain za 50 milionů!

Za obchod s drogami je v Indonésii až trest smrti. Přesto se Rachel s partnerem pokusila propašovat do této země kokain za 50 milionů korun. V květnu byli zatčeni a od té doby je Britka uvězněná v malé špinavé cele. Pokud se přizná, mohla by dostat 10 až 20 let. Jinak jí hrozí trest nejvyšší. Jako alkoholička trpí abstinenčními příznaky a stýská se jí po šestileté dceři.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.