Měl zemřít, tak prodal dům a odjel na dovolenou snů: Doktoři se zle spletli! A on se topí v dluzích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Měl zemřít, tak prodal dům a odjel na dovolenou snů: Doktoři se zle spletli! A on se topí v dluzích!

Nebožák Frank
Nebožák Frank (Profimedia.cz, ara)

Máte rakovinu, zbývají vám dva měsíce života. Tak krutou diagnózu slyšel od lékaře Novozélanďan Frank (69). A tak se rozhodl, že si zbytek života užije – prodal dům, zavřel podnik, vzal si úvěr a vyrazil se ženou na dovolenou snů na Fidži, kde utratili 600 tisíc! Jenže po návratu čekal Franka šok: „Spletli jsme se...,“ kál se lékař. A pacient se teď topí v dluzích...

Luxusní hotel na pláži, denně místní speciality, drahé koktejly, vířivka, masáže, výlety, rybaření, zkrátka ráj na zemi. Tak si užíval pohádkovou dovolenou muž, který byl přesvědčen, že umírá. Protože mu nedávali naději na přežití, začal znovu kouřit a pít kávu – oboje mu lékaři zakázali, když mu nádor našli před lety poprvé...

Plán byl jasný – Frank zemře, ženě Wilmě (63) vyplatí jeho životní pojistku a ona z ní splatí 1,5 milionu, které si vypůjčili. Dobře promyšlenou strategii ale zhatil jeden detail – lékaři se v diagnóze sekli! Na smrt připravený muž rakovinou vůbec netrpí!

Příběh nápadně připomíná americkou komedii Poslední prázdniny, ve které kuchařka v podání herečky Queen Latifah (42) zjistí, že má nádor na mozku, a tak změní vizáž a vyrazí za luxusní kuchyní do Karlových Varů. Ve filmu s ní a Gérardem Depardieuem  (63) hrála i Lucie Vondráčková (32).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.