Manželé Vyskočilovi: Pejska nám našla Martina Navrátilová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželé Vyskočilovi: Pejska nám našla Martina Navrátilová!

U manželů Vyskočilových našla Růženka spokojený domov.
U manželů Vyskočilových našla Růženka spokojený domov. (Aha! – Petr Novotný)

Populárního bígla mají manželé Vyskočilovi ze Všenor u Prahy. Celé okolí mluví o tom, že asi půlroční fenku mají díky legendární tenistce Martině Navrátilové (55), držitelce devatenácti wimbledonských titulů, která pochází z nedalekých Řevnic a Růženku našla v lese.

Nasvědčuje tomu i vyjádření slavné sportovkyně na jedné ze sociálních sítí. „Našla jsem bígla ztraceného v lesích České republiky. Přenesla jsem ho do »civilizace« a pomohla mu najít vlastníka,“ informovala své fanoušky Navrátilová.

Roztomilému pejskovi Vyskočilovi říkají Růženka. A jedním dechem dodávají: „Teď bychom jí mohli říkat Růženka Navrátilová.“ Původně se fenky ujali s tím, že tuší, komu patří, a chtěli ji páníčkům vrátit. 

Když k nim ale s velkou slávou dorazili, zjistili, že jejich bígl běhá vesele po zahradě a o dalšího hafana nestojí. Růženčiným důvěřivým očím pak neodolali. „Tak jsme si ji nechali a už je naše,“ vypráví Marta Vyskočilová (45).

Růženka se prý hned skamarádila jak s jejich ročním bíglem, tak se všemi členy rodiny a zvesela běhá kolem plotu zahrady, když zavětří kolemjdoucí. Podle přátel Vyskočilových psí slečna ošéfovala celou rodinu a je jí plný dům.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.