Lákali členy na nahé soudružky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lákali členy na nahé soudružky!

Hlavní náborový tahák mladých komunistů, vnadná soudružka.
Hlavní náborový tahák mladých komunistů, vnadná soudružka.

BRNO – Vskutku neobvyklou formou lákají mladí komunisté z Brna do svých řad nové členy. Na svých internetových stránkách až do včerejška ukazovali fotky mladých nahých soudružek i soudruhů v nejrůznějších erotických pozicích!


Tihle mladí komunisté, to jsou ale ptáčci…

Snímky obnažených rudých mládežníků byly vystaveny na stránkách Klubu komunistického svazu mládeže »Jiskra 1948« z Brna. „Jsou to mladí komunisté z celé republiky,“ řekl serveru iDNES.cz místopředseda klubu Jan Ševčík. Během dne se ale potvrdilo, že lhal – fotky byly ukradené z jednoho ruského internetového serveru! Většina mladých revolucionářů na snímcích měla na svém těle vytetovaný granát. A pokud na sobě vůbec měli nějaké zbytky oblečení, tak vojenské s komunistickými symboly.

Poté, co se včera o podivný nábor začala zajímat média, byla webová stránka zablokována. Aktivity klubu Jiskra se ale prý nelíbily ani Komunistickému svazu mládeže (KSM), který je s ním úzce spjat. KSM, který byl v říjnu rozpuštěn ministerstvem vnitra, prostřednictvím svého šéfa Milana Krajča Jiskře vzkázal, že by se raději měla věnovat přednáškám.

Parlamentní KSČM ovšem podivné aktivity Klubu komunistického svazu mládeže z míry nevyvedly. „Je to občanské sdružení, se kterým nemáme nic společného,“ tvrdí tisková mluvčí KSČM Monika Hoření. Mnohem více teď totiž KSČM tíží problémy spojené s jejich ústředním sídlem v ulici Politických vězňů v Praze. To se totiž nejprve rozhodli prodat firmě Poste Re. Pak se ale vedení strany usneslo, že si palác ponechá. Firma Poste Re ale nyní KSČM žaluje o 40 milionů korun. Dalších 20 milionů pak bude po komunistech chtít společnost Skanska – kvůli zrušení koupě baráku ve Vysočanech, kam se chtěli původně přestěhovat. Celkem tak KSČM hrozí, že přijde až o 60 milionů korun! Díky slabému výsledku v posledních volbách získala strana od státu příspěvek jen 68 milionů korun. Možná tak budou muset poslanci a členové KSČM zvýšit stranické odvody do pokladny. Ty jsou u poslanců už teď kolem 100 000 Kč ročně.


Autor: (pol)
Foto: www.jiskra1948.org

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.