Vlasta Parkanová, podezřelá z předražení letadel: Majetek za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vlasta Parkanová, podezřelá z předražení letadel: Majetek za miliony!

Bývalá ministryně obrany s obdivuhodnou rychlostí splácí hypotéku.
Bývalá ministryně obrany s obdivuhodnou rychlostí splácí hypotéku. (pro Aha! – Marek Hofman, Aha! – Marek Pátek)

Exministryně obrany Vlasta Parkanová (60, TOP 09), dnes místopředsedkyně Sněmovny, kterou chce policie stíhat kvůli předraženému nákupu letadel CASA, žije trvale v jihočeském Sezimově Ústí. A tam, v podnikatelské čtvrti nedaleko legendární Benešovy vily, vlastní její rodina rovnou dva domy!

První, skromnější vilku obývá Parkanová s manželem, inženýrem Zdeňkem. Nedaleko vlastní i chaloupku. Hned naproti ale o dost luxusnější »bydlo« se zahradou a bazénem má její dcera Adéla (34), která se živí jako poslanecká asistentka.

Tato vila bude mít podle cen okolních domů hodnotu kolem 5 milionů korun. Na ni je hypotéka, kterou splácí společně s maminkou. A z této půjčky byly obě dámy schopny za pouhé čtyři roky umáznout celkem 3,3 milionu!

Vyplývá to z majetkových přiznání, která Parkanová podává Poslanecké sněmovně. A jestli bude vydána sněmovními kolegy ke stíhání, na její finance si velmi důkladně posvítí policie...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.