Znásilnil roční dcerku! Zavřete toho grázla (64) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Znásilnil roční dcerku! Zavřete toho grázla (64)

Ladislav Kovalský
Ladislav Kovalský

OSTRAVA – Před ostravským soudem se zpovídal ze svých »láskyplných« kousků tatínek Ladislav Kovalský (64) z Bohumína. Pohlavně totiž zneužíval svoji teprve 14měsíční dcerku!


A navíc zneužíval i její ještě nezletilou matku…

Vše si navíc fotil a snímky si nechával vyvolávat v jednom bohumínském fotolabu! Když pracovníci firmy spatřili jeho fotografie, rozhodli se ho udat na policii. Kovalskému teď hrozí až 10 let vězení!

A to ještě není zdaleka vše, čeho se Kovalský dopustil! Před lety totiž podle státního zástupce sexuálně zneužíval i Anetu Šebestovou (nyní 21), současnou matku své dcery. Pravidelně a opakovaně s ní souložil ještě v době, kdy bylo dívce pouhých 13 let, a byla ještě »pod zákonem«!
„Kovalský tehdy dceři vyhrožoval, že všechny fotky pošle její babičce, kterou Aneta milovala. Proto tehdy o jeho zneužívání mlčela,“ svěřila se mimo soudní síň Eva Ambrožová, matka Anety Šebestové.

Celý případ začal již v roce 1999. Rodiče Šebestové tehdy nechávali Kovalskému svou třináctiletou dceru na hlídání. Muž ale dívku v době, kdy se o ni měl starat, sexuálně zneužíval. Ba co víc, dokonce ji už tehdy přivedl do jiného stavu! „Vyšetřovatel se mě ptal, kdo platil potrat. Nevěděla jsem, o čem mluví. Pak jsem zjistila, že Aneta s Kovalským čekala dítě už někdy ve třinácti! Udržovali spolu kontakt i potom. No a když bylo Anetě devatenáct, porodila dítě. Teď se o něj starám já,“ přiznala včera paní Ambrožová.

Kliknutím zvětšetePár spolu už nežije, a když podařený »tatínek« letos v létě dostal roční dcerušku na starost, neudržel své zvrácené choutky na uzdě! „Zaslouží si být zavřený, když znásilnil vlastní dceru,“ řekla včera u soudu Šebestová. K výslechu pak přišli i znalci, kteří zkoumali osobnost obžalovaného. „Je to starší svérázný muž. Žije osaměle a vytváří si vlastní svět,“ řekl jeden ze soudních znalců, který vypracovával pro soud posudek na Kovalského zdraví.

Sexuolog Petr Weiss: Holčička snad mít následky nebude

„Pokud holčičce nezpůsobil nějaká tělesná poškození, dá se předpokládat, že by to na ní nemuselo do budoucna zanechat žádné následky,“ míní známý sexuolog Petr Weiss. „Děti si v tomto věku totiž naštěstí neuvědomují, že jsou sexuálně zneužívány, a události, které se jim přihodí, si obvykle ještě nejsou schopny zapamatovat tak, aby si je nesly dál životem.“


Autor: (hut, ler, ČTK)
Foto: ČTK/Dan Krzywoň

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.