Ameriku děsí útoky lidojedů! Tak mě okousal kanibal! Přišel o nos, možná oslepne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ameriku děsí útoky lidojedů! Tak mě okousal kanibal! Přišel o nos, možná oslepne!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když byl 26. května v Miami napaden kanibalem bezdomovec Ronald Poppo (65), mluvilo se o hrůzném útoku, jaký Amerika nepamatuje. Jeho zrůdnost však zcela vyšla najevo až včera, kdy se do světa rozletěly první snímky znetvořené oběti.

Poppa napadl na ulici zcela nahý Rudy Eugene (†31), emigrant z Haiti, který začal nebožákovi okusovat obličej. »Hodoval« 20 minut a zastavila ho až sprška dvanácti kulek z policejních zbraní. Pro Poppa ale bylo příliš pozdě: zdrogovaný útočník stihl sežrat dvě třetiny jeho obličeje včetně nosu.

O levé oko přišel na místě, o to pravé lékaři stále bojují, ale nemohou vyloučit trvalou slepotu… Napadený utrpěl otřes mozku a v těle měl navíc dva otvory, snad po kulkách, které proletěly tělem útočníka.

Poppo žil na ulici 30 let, ale lidé z okolí už vybrali 300 000 korun na úhradu léčby. Je to však málo. Muž totiž potřebuje nákladnou transplantaci obličeje (v USA je nejlépe provádí tým českého profesora Bohdana Pomahače).

Svůj úděl ale nese statečně. Podle doktora si třeba ani jednou nestěžoval na bolest! „Jí, chodí, mluví s námi. Objednal si pizzu a poslouchá zvuk televize. Vypíná ale zápasy basketbalistů Miami Heat, ty nemá rád…,“ říká hlavní ošetřující lékař Nicholas Namias, který chce ze všeho nejdříve zachránit pacientovi zrak.

Podle americké policie došlo za poslední tři týdny v různých částech země k nejméně čtyřem kanibalským útokům!

Může za to droga!

Za útoky kanibalů na lidi, včetně toho v Miami, může pouliční droga MDPV, slangově se jí říká Cloud Nine (Oblak devět) nebo Ivory Wave (Slonovinová vlna)! Její hlavní součástí je syntetická látka, která se přidává hlavně do koupelových solí. V USA ji často užívají právě bezdomovci.

Přečtěte si
lipno
15. 6. 2012 • 11:56

když se nechal klidně ožírat?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.