Už je to rok... Policisté vezli opilce na záchytku a... Zabil je »sebevrah« Luboš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už je to rok... Policisté vezli opilce na záchytku a... Zabil je »sebevrah« Luboš!

Policisté vezli opilce na záchytku a... Zabil je »sebevrah« Luboš
Policisté vezli opilce na záchytku a... Zabil je »sebevrah« Luboš (pro Aha! – Marek Hofman a ara)

Malé děti přišly o tatínky, jejich maminky o partnery… Právě dnes je to rok, co se u Hluboké nad Vltavou stala tragédie, při níž zemřeli celkem čtyři lidé, z toho dva policisté.

Z kalendáře odpadlo 366 listů, jizvy na duši ale zůstávají. „A jsou pořád živé,“ řekla Aha! maminka jednoho z mužů zákona. „Sice už to nebolí tolik jako v začátcích, ale pořád na to myslíme. Když vám umře dítě, je to to nejstrašnější, co člověka může potkat…,“ opakuje stokrát vyřčenou pravdu.

Jaroslav D. (†30) a Radek V. (†33) zasahovali tehdy u Milevska, kde opilý Jaromír Č. (†28) s nožem v ruce napadl svoji sestru. Rozhodli, že ho převezou na záchytku do Českých Budějovic.

U Hluboké bohužel potkali Luboše H. (†19), shodou náhod syna policisty z Týna nad Vltavou. Ve starém sporťáku zn. Opel Calibra červené barvy vyjel na rovném přehledném úseku silnice do protisměru a v ukrutné rychlosti způsobil čelní střet, který nikdo neměl sebemenší šanci přežít...

Objevily se spekulace, že nešlo o náhodu a Luboš tímto šíleným způsobem spáchal sebevraždu. Už rok před událostí totiž vyvěsil na internet parte se svým jménem, datem úmrtí 12. června a konstatováním, že zahynul tragicky. A to jen proto, že se rozešel s přítelkyní.

„Vyšetřování neprokázalo, že by se jednalo o sebevraždu. Smrt dvou policistů je jednou z nejtragičtějších nehod za poslední roky,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.