Úplatkář David Rath: Milenku nechce vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úplatkář David Rath: Milenku nechce vidět!

Eva »mučednice« Rathová
Eva »mučednice« Rathová (Aha! – Petr Novotný, Martin Přibyl)

Už dvanáct dní neviděl z korupce podezřelý poslanec David Rath (46, exČSSD) své děti a manželku. Na stole vedení vazební věznice přitom už nějakou dobu leží jeho žádost, aby jej mohla Eva (47) a jejich syn Daniel (10) vidět.

Odpovědi se Rath zatím nedočkal. Zajímavé je, že o návštěvu nežádá pro svého druhého syna Filipa (11), kterého má s oficiální milenkou Renatou Horkou (44).

„Na žádance je manželka Eva, otec Ratmír a syn Daniel. Vedení ale dosud neurčilo žádný termín návštěvy,“ upřesnil Aha! zdroj z litoměřické vazební věznice. A potvrdila to i Rathova manželka Eva. „Od doby zatčení jsme ho neviděli, ani mi s ním nebylo umožněno jakkoliv komunikovat,“ řekla Aha!.

O návštěvu může žádat jenom sám vězněný, nikoliv někdo z venku. V šuplíku šéfa vazební věznice leží ale jen jedna Rathova žádost. Ani zmínka v ní není o milence a jejich společném synovi. Znamená to snad, že o ně politik nemá zájem? Už teď je ale jasné, jak případná návštěva proběhne.

„Až se návštěva s manželkou, dětmi uskuteční, bude navíc pod dozorem pravděpodobně vězeňského policisty. Pan Rath je totiž ve vazbě kvůli obavě soudce z ovlivňování svědků. I návštěva, ať už přijde kdokoliv, musí být pod kontrolou,“ řekl pražský advokát Jan Černý.

Své politické kamarády ale Rath zřejmě brzy uvidí. Státní zastupitelství totiž Rathovi povolí přítomnost na sněmovní schůzi 5. června, kdy se rozhodne o jeho vydání k trestnímu stíhání..

Lidé sázejí na výši trestu! Odsedí si 7 let?

Jedna ze sázkových kanceláří vypsala kurzy na to, jaký trest Davida Ratha postihne. Lidé ale mohou sázet i na to, v jaké věznici si poslanec svůj trest odpyká. „Jako nejpravděpodobnější se v tuto chvíli jeví nepodmíněný trest pět až sedm let. A přestože česká vězeňská služba disponuje 36 hotely různých kategorií, ubytuje ho stylově ve Vinařicích,“ uvedl bookmaker Michal Hanák.

Davd Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE



Přečtěte si
repro
19. 7. 2012 • 13:49

Zadarmo? Za to těžce všichni platíme! Dobře placená předváděčka!!!

ochman
29. 5. 2012 • 18:12

Ratmír měl spíš doporučit náhradní matku Tady to ještě oficiálně nešlo,tak to mohli udělat tajně,nebo vycestovat !

ochman
28. 5. 2012 • 22:15

Nakonec však prý Ratha jeho manželka přemluvila ještě k jednomu pokusu a tak budoucí politická hvězda přišla ke dvěma synům. „Jsou to kamarádi, kteří spolu žijí a dělají alotria. Ty matky samozřejmě nejsou moc zadobře.“ Jeho syn však prý obě „podělil měrou vrchovatou,“ ujišťuje v rozhovoru pro Týden otec

ochman
28. 5. 2012 • 20:23

Kdepak,nechtěl hodnou....ale radši plodnou ! Ratmír Rath: Milenku jsem Davidovi doporučil Ratmír Rath se pasoval i do role strůjce poslancovy bigamie. Když prý několikrát Eva Rathová o miminko přišla, řekl mu: „Davide, prosímtě, ty tady zůstaneš takhle bez syna? Já bych to vyřešil takhle. S Evičkou se nerozváděj, ale najdi si super inteligentní ženu, která by ještě chtěla dítě. Která už jedno dítě třeba i má, abys viděl, že je geneticky v pořádku,“ děsí svým chladným, racionálním a necitlivým přístupem.

ochman
28. 5. 2012 • 20:21

..ale radši plodnou ! Ratmír Rath: Milenku jsem Davidovi doporučil Ratmír Rath se pasoval i do role strůjce poslancovy bigamie. Když prý několikrát Eva Rathová o miminko přišla, řekl mu: „Davide, prosímtě, ty tady zůstaneš takhle bez syna? Já bych to vyřešil takhle. S Evičkou se nerozváděj, ale najdi si super inteligentní ženu, která by ještě chtěla dítě. Která už jedno dítě třeba i má, abys viděl, že je geneticky v pořádku,“ děsí svým chladným, racionálním a necitlivým přístupem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.