Test odborníků: Jak nám boty ničí nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Test odborníků: Jak nám boty ničí nohy!

Gumové »crocsy« - Ty kvalitní jsou dražší, ale investice se vyplatí. „Svou stavbou mohou pomoci i nemocným nohám, jsou vhodné pro nohy po operacích, i k celodennímu nošení. Jsou velmi pohodlné,“ uvádí Šlechta.
Gumové »crocsy« - Ty kvalitní jsou dražší, ale investice se vyplatí. „Svou stavbou mohou pomoci i nemocným nohám, jsou vhodné pro nohy po operacích, i k celodennímu nošení. Jsou velmi pohodlné,“ uvádí Šlechta. (Profimedia.cz, ara)

Každé jaro obchody zaplaví vlna botek, balerínek, žabek a sandálů. Vybírat je z čeho. Ale pozor, většina těchto bot doslova devastuje naše nohy i tělo! To, v čem chodíme, má vliv na naše zdraví.

„Mohou za to například otřesy způsobené při chůzi, ty působí na celé tělo, hlavně na klouby a páteř. Chodidlo zas nese celou naši tíhu. Šetřit na botách se nevyplácí, je lepší si připlatit a zbytečně netrpět bolestmi chodidel, kolen, páteře, kyčlí, ale i hlavy,“ říká fyzioterapeut Jan Šlechta.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.