V centru Prahy roste další vykřičený dům: Hampejz přímo pod okny ředitele policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

V centru Prahy roste další vykřičený dům: Hampejz přímo pod okny ředitele policie!

Fotografie
Fotografie (internal)

Podnikatelé, kteří před pár dny otevřeli nejvykřičenější dům v Praze, se ve stejné ulici chystají otevřít další podniky. Pikantní na celé věci je mimo jiné i to, že přímo naproti vznikajícímu nevěstinci bydlí ředitel městské policie pro Prahu 1 Miroslav Stejskal!

V ulici Ve Smečkách u pražského Václavského náměstí se poblíž nechvalně proslulého pánského klubu, který nabízí prostitutky přímo ve výloze obchodu (deník Aha! informoval), začaly objevovat lechtivé plakáty lákající na dva další erotické podniky. „Nonstop mazlení, líbání,“ avizují poutače se spoře oděnými děvami brzké otevření podniku.

Přímo naproti novému Porno clubu, který už teď láká na sex od 500 Kč, přitom bydlí ředitel městské policie pro Prahu 1 Miroslav Stejskal. Co novince říká? „Mě to neruší, mám okna do dvora,“ pravil nejprve, ale pak dodal: „Je ale velmi špatné, že takové provozovny vznikají v obytné zástavbě. Patří někam do průmyslových zón.“

Ani z titulu své funkce prý ale Stejskal nic nezmůže, jde totiž o soukromý dům. „Všude ve vyspělé Evropě může obec regulovat, kde určitý druh podniků vznikne a kde ne. U nás to možné není. Je třeba, aby se tím někdo v republice začal zabývat,“ dodal Stejskal.

Rozkvět doupat hříchu v bezprostředním okolí Václaváku tak může zdárně pokračovat. A nic na tom nezmění ani špičky policie...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.