Rath, politik i malý realitní magnát! Sem si ulil prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rath, politik i malý realitní magnát! Sem si ulil prachy!

Rath je vlastníkem mnoha nemovistostí
Rath je vlastníkem mnoha nemovistostí (ara, Martin Pekárek, Martin Přibyl)

Nejlepší investice jsou do pozemků a nemovitostí. To si zjevně uvědomuje i milionář David Rath. Díky velkému počtu domů, zapsaných na jeho jméno v katastru nemovitostí, je malým realitním magnátem. Politik vlastní nebo spoluvlastní hned deset bytů a domů!

O většinu z nich se dělí s bratrem Michalem (ten je shodou okolností vedoucím oddělení integrované prevence a prevence závažných havárií Středočeského kraje, kde je Rath hejtmanem) a manželkou Evou. Pochopitelně je také spolumajitelem hostivického domu své milenky Renaty Horké. Rathův investorský duch ale nesází pouze na celé domy, v Hostivici je i spoluvlastníkem lukrativních pozemků.

Podívejte se, kolik majetku poslanec, který se tak rád od řečnického pultíku ve Sněmovně zastává nemajetných lidí, dokázal v posledních letech nashromáždit.

● Statek v Dřevčicích (vlastní šestinu).

● Druhý byt v Praze 6.

● Vila v Roudnici nad Labem (vlastní třetinu).

● Vila ve Zbuzanech (vlastní polovinu).

● V Hostivici vlastní ještě jeden byt.

Davd Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE



Přečtěte si
ochman
23. 5. 2012 • 17:47

..Najednou je něco psáno i na manželku.. V jinémčlánku píšete že nic..

micinka237
18. 5. 2012 • 20:35

A vy byste to neudělal,kdyby jste na to měl?Samozřejmě v hlavě

lukreciaborgia
18. 5. 2012 • 17:23

pro mirkazam-no ještě nedojel,zatím nebyl z ničeho obviněný,ale to bude precedens.Stejně jako ta superstar z Ostravy,státní zástupkyně Brigita Bilíková,co odsoudila kluky z Vítkova na 22 let.Máme se na co těšit.

lukreciaborgia
18. 5. 2012 • 17:21

pro mirkazam-já také nevěřím v serioznost této kauzy.Je to tak okaté,a zřejmě nemá ještě dost publicity,protože i Radiožurnál zesměšňuje jak se dá.To je účelové.Opravdu si může někdo myslet,že lidé tomu uvěří???S kým mluvím,každý je jenom zvědavý,kdo si to objednal.Toto není normální.Ani ta státní zástupkyně!!

lukreciaborgia
18. 5. 2012 • 17:15

pro rejpal3-taky souhlasím,dokonce některý politik na západě prohlásil v souvislosti s touto kauzou,že Rath byl nejtalentovanější a nejobávanější politik východní Evropy.No,docela bych tomu věřila.Mi také teď začíná být čím dál sympatičtější a vyhledávám jeho proslovy ve sněmovně.Je super!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.