Kalousek slíbil odboráři hodinky: A pak zase škrtal hlavně důchodcům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kalousek slíbil odboráři hodinky: A pak zase škrtal hlavně důchodcům!

Miroslav Kalousek a Bohumír Dufek
Miroslav Kalousek a Bohumír Dufek (ČTK)

Jízlivé rýpnutí do šéfa Asociace samostatných odborů Bohumíra Dufka si neodpustil ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09). Na odboráře se před týdnem provalilo, že na ruce nosí hodinky Breitling řady Avenger, které se prodávají i za 160 tisíc Kč (Aha! informovalo), a Kalousek toho v pořadu Otázky Václava Moravce využil.

Začal si ale Dufek. V závěru debaty věnoval Kalouskovi knihu o ekonomických úspěších v Izraeli. „Aby se ministr poučil,“ vysvětlil »dar«. Kalousek mu to okamžitě vrátil s významným pohledem na luxus na jeho ruce: „Děkuji, pošlu vám za to nějaké pěkné hodinky.“

Jejich předchozí debata však už nebyla tak úsměvná. Kalousek v ní totiž poznamenal, že pro rok 2013 počítá se schodkem státního rozpočtu sto miliard korun. Kdyby ale prý ustoupil odborářům, schodek by mohl činit zhruba 160 miliard korun. 60 miliard totiž státní kasa získá například mj. tím, že se budou méně zvyšovat důchody.

Přečtěte si
blair_05
8. 5. 2012 • 11:40

Teď sem si četla na www.floowie.com a divím se co všechno se děje.

bobina
8. 5. 2012 • 07:26

odhalit Kalouskovu skromnost! Jeho manželka a děti jsou zabezpečené a že by on ze sebe nechal udělat bezdomáče bez koruny?? No to mu snad nemůže uvěřit ani ten největší hlupák! Kampak ty svoje harpagonské penízky odklonil???

dajana
8. 5. 2012 • 00:24

Jak může Kalousek se svojí morálkou odsoudit Peckovou,když sám před kamerou nazval mladé a chytré lidi z Pirátské strany - kok.ty.To vysílala TV.Musel to zopakovat,jelikož to i ty mladé zaskočilo.Mně to zní ještě do teď v uších a při pohledu na tohoto slizouna ,se mě chce zvracet.Zrovna tak z lidské Mengele doktorky!!!Vždyť jí podobné zrůdy v parlamentu ještě tleskaly.Takový morální marasmus tu ještě nebyl!!!Fuj!!!

avina
7. 5. 2012 • 18:36

chybí mu sex,ženská společnost...Šediví,chlastá/vždy začátek jeho řeči z nervozity-nesrozumitelný,polyká slova/a hlavně závidí!!!Jednomu hodinky,jinému tmavé vlasy bez šedin,jinému bystrost...Je proměnlivý náš chemik.Odklonil majetek a nyní je mu to líto?!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.