Karel Gott (67) Tajně v nemocnici! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Gott (67) Tajně v nemocnici! Co se děje?

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Karel Gott (67) byl v nemocnici! A jeho návštěvu v ní provázely doslova vojenské manévry jeho řidiče, který kvůli utajení v mlze použil své soukromé auto!

Když ve čtvrtek v pět hodin odpoledne prošel legendární zpěvák rychlým krokem a se svěšenou hlavou vrátnicí Nemocnice Na Homolce a zamířil na oddělení ORL, přítomným svědkům se zatajil dech. Stalo se snad Karlovi něco? A deník Aha! jako jediný byl u toho!

První poplašné hlasy se ten večer ozvaly ze Sazka Areny, kde ten večer chtěli Karla Gotta přivítat na soutěži Miss Europe Sport a kde Karel svoji účast odmítl. Okamžitě se vyrojily zvěsti, že za to dozajista mohou potíže s hlasivkami. A Karel Gott ten den opravdu skoro nepromluvil! „Ano, v nemocnici jsem byl,“ potvrdil Gott. „Jednalo se ale jen o kontrolu hlasivek. Dělám to běžně, při náročných turné, jako je to vánoční, které právě probíhá. Lékař mi to doporučil,“ přiznal zpěvák exkluzivně deníku Aha! „Měl jsem volný den mezi koncerty, a využil jsem ho proto k hlasovému klidu. To ale nebyl důvod, proč jsem na Miss Europe Sport nevystoupil. Moje novinkové písně se symfonickým orchestrem prostě nezapadly do jejího rámce a ani jsme nebyli s produkcí domluveni, jen jsme o tom nezávazně rokovali,“ říká Slavík.

Náročné a vyčerpávající vánoční turné, které Karel Gott v těchto dnech absolvuje, by ho však opravdu o hlas připravit mohlo! „Jsem téměř denně tři hodiny na jevišti,“ přiznává Gott. „Potrvá to ještě několik dnů, a pak mám dva týdny přestávku, kdy se budu šetřit,“ slibuje zpěvák, pro kterého je letošní turné životním úspěchem, kdy dokázal vyprodat i patnáctitisícovou Sazka Arenu. To se zatím dařilo jen světovým megahvězdám, jako je Madonna. Karel Gott to ale s přehledem dokázal také...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.