Pálení čarodějnic: 5 tipů Aha! kam k ohni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pálení čarodějnic: 5 tipů Aha! kam k ohni!

Oslavy vyvrcholí pálením vatry.
Oslavy vyvrcholí pálením vatry. (Profimedia.cz, ara)

Na oslavy příchodu jara se těší děti i dospělí. Patří k němu i takzvané pálení čarodějnic, které se bude konat dnes na stovkách míst po celé republice. Deník Aha! vybral pět akcí, které by opravdu mohly stát za to!

PRAHA, Žluté lázně

Tradiční bohatý program pro děti i dospělé nabízí i malování na obličej a čarodějnickou dílničku. Vystoupí také populární kapela Toqixue.

PRAHA, park Ladronka

Program zpestří kapely Žlutý pes a Airfare a na kouzelníky všeho věku čekají workshopy, taneční škola a stánky plné hraček, šperků a dobrot.

BOUZOV, hrad Bouzov

Na středověkém hradě Bouzov se dnes můžete podívat do doupěte čarodějnic. Už se na vás těší Polexína, Zugora, Magdiona a další. Navíc si můžete projít výstavou práva útrpného.

VELKÉ KARLOVICE, Valašsko

Malí i velcí si zde budou moci sami vyrobit figurku čarodějnice, kterou pak podle tradice spálí v ohni. Připraven bude také čarodějnický lektvar a pro čarodějky v maskách bude lektvar zdarma.

MNÍŠEK POD BRDY, předzámčí

Tři krásné čarodějnické dorty budou čekat na výherce v soutěži o největší čarodějnický nos, nejdelší čarodějnické koště a největší počet netopýrů na kostýmu. Rej vyvrcholí zapálením veliké vatry.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.