Další kmotr ODS, Pavel Dlouhý: Jeho žena záhadně dostala 45 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další kmotr ODS, Pavel Dlouhý: Jeho žena záhadně dostala 45 milionů!

Že by na »modrého ptáčka« z Hluboké konečně došlo?
Že by na »modrého ptáčka« z Hluboké konečně došlo? (pro Aha! – Marek Hofman, ČTK)

Místostarosta Hluboké nad Vltavou Pavel Dlouhý (58, ODS) má léta nálepku jihočeského kmotra, a poslední události ji potvrzují. Podle informací MF Dnes totiž na kontě jeho manželky Jany (48) přistálo během uplynulých pěti let 45 milionů korun. Jako žena v domácnosti ale neodvedla téměř žádné daně. Za co peníze dostala? To nikdo netuší, ale už se tím zabývá policie.

Největší část peněz dorazila ze společnosti Rybářství Třeboň,  která v minulosti dostala dotace od ministerstva zemědělství za desítky milionů. Dlouhý si je možných problémů se záhadnými miliony vědom.

Aha! včera vyfotilo jeho porsche s prominentní espézetkou před hospodou U Huberta v Hluboké nad Vltavou. Tam si dlouhá léta Dlouhý vodí prominentní politiky. Vedle jeho vozu parkovala  luxusní BMW a podle informací Aha! se pasažéři aut radili, jak ze skandálu s penězi ven…

Odpoledne Dlouhý vydal prohlášení ve stylu »já nic, já muzikant«. „Veškeré transakce mé ženy spočívaly v legálních operacích, na které se buď nevztahuje daňová povinnost – nákup a prodej akcií společností, kde měla má žena účast – nebo ze zákona tyto výplaty zdaňuje vyplácející subjekt, například dividendy,“ uvedl.



Přečtěte si
nanela
26. 4. 2012 • 22:11

odebrat a použít na něco smysluplného a ne aby si z toho žili jak prasata v žitě

ahmik
26. 4. 2012 • 13:49

Kolikátý už je to politik z ODS za poslední dobu. Mají z ostudy kabát, ale souzeni jsou ti, co na tato svinstva poukazují-řidič autobusu za namalovaná tykadel Langrovi, nebo Bárta a celé VV, které se staly právě korupčníkům nepohodlné. Národ si sprostě zanadává (pokud možno mezi sebou) a vše jde po staru dál.

genicon
26. 4. 2012 • 13:02

Bože, co je na tom záhadnýho? Jsme přece v Česku, nebo ne? Prostě její miloučký manžílek "odklonil" nějaký penízky, ke kterým měl přístup, k sobě domů. Někdo "odklání" 16M od své manželky - tenhle zase 45M ke své manželce "přiklonil". No a co? Český standard. Co čech, to muzikant? Hm. Asi spíš, co čech, to zloděj. Musím končit. Jdu krást poklopy od kanálů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.