Kellnerovo »letadýlko Káně«: JE NA PRODEJ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kellnerovo »letadýlko Káně«: JE NA PRODEJ!

Gulfstream zvaný »Káně«.
Gulfstream zvaný »Káně«. (ara, ČTK)

Nejbohatší Čech Petr Kellner (47, majetek cca 155 miliard Kč), pročišťuje svůj letový park. Na prodej je jeho milovaný Gulfstream G500, který si pořídil před deseti lety za zhruba miliardu a říká mu »Káně«.

Letoun je lépe vybavený než spousta luxusních bytů. Kdybyste si ho pronajali, za hodinu zaplatíte skoro 150 tisíc korun.Kellner ale nic takového nedovolil a létal s ním buď on, jeho rodina či blízcí obchodní partneři.

Miliardář za něj tak může získat více než polovinu původní ceny! Proč se Káněte vzdává? Jeho údržba je nákladná a navíc má novějšího »miláčka«. Před dvěma lety si totiž za více než miliardu korun koupil obří luxusní Boeing Business Jet.

Parametry Gulfstreamu

kapacita 16 pasažérů

plně vybavená kuchyň

koupelna

dvě toalety

obývák

pracovní prostor

interiér z lakovaného dřeva

Kellner o letadlech

„Je velký rozdíl, když letíte dvanáct hodin, vyspíte se, osprchujete a ráno jdete čerstvý na jednání. Má to cenu komfortu, času, ale i toho, že hlava zůstane rychlá. A já létám strašně moc – trávím v letadle víc času než většina lidí v autě. Samozřejmě že se bez BBJ (Boeing Business Jet, pozn. red.) dá žít. Ale mám ho, protože mi pomáhá.“



Přečtěte si
hufnagll
21. 4. 2012 • 18:50

Zadav se Kelnere tím svým letadlem a majetkem.Neboj se brzy pro tebe přijde zubatá a tam nahoru si nic nevemeš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.