Šokující nález v Praze na Černém Mostě: Nedonošené miminko v plastové láhvi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokující nález v Praze na Černém Mostě: Nedonošené miminko v plastové láhvi!

Zajištěné stopy kriminalisté posbírali do zavařovacích sklenic.
Zajištěné stopy kriminalisté posbírali do zavařovacích sklenic. (pro Aha! – Michal Baloi)

Hrůzný nález vyděsil ženu, která byla včera po poledni na procházce na Černém Mostě v Praze. Přímo mezi paneláky tam našla v trávě PET láhev, která obsahovala mrtvolku nedonošeného dítěte!

Žena si přitom nejprve myslela, že se jedná o nepohodlné štěňátko, kterého se někdo tímto trýznivým způsobem rozhodl zbavit. „Osm minut před jednou hodinou odpoledne byli policisté přivoláni posádkou záchranné služby do ulice Bryxova k nálezu lidského embrya,“ potvrdila Aha! pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová s tím, že přivolaná lékařka potvrdila, že se jedná asi o tříměsíční lidské embryo. To obvykle mívá velikost kolem 8 cm a váhu 25 gramů.

Kdo a proč plod v láhvi na sídlišti odhodil, se prozatím neví. „Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po ženě, která mohla přerušit těhotenství, nebo pokud někdo viděl kohokoliv v okolí nálezu se pohybovat, žádáme, aby kontaktoval tísňovou linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.