Bývalá reportérka Novy Peterková se bojí o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bývalá reportérka Novy Peterková se bojí o život!

Jana Peterková
Jana Peterková (Archiv)

PRAHA – Bývalá elitní reportérka TV Nova Jana Peterková (30) tvrdí, že jí jde o život kvůli důvěrnému vztahu s miliardářem Tomášem Pitrem! Vyhrožovat a vydírat ji prý měli bývalý mluvčí ministra spravedlnosti Petr Dimun (v současnosti poradce Jiřího Paroubka) a státní zástupce Jaroslav Dolejší!

Byla milenkou miliardáře Pitra a prý ji kvůli tomu vydíral mluvčí ministra Dimun

„Jsem už téměř v zahraničí, a to pod neustálou policejní ochranou. Situace byla vyhodnocena jako velmi vážná. Jsem ve velkém nebezpečí ohrožení života!“ sdělila včera deníku Aha! vystrašená Peterková.

Bývalá reportérka Novy tvrdí, že doplatila na svůj důvěrný vztah s jedním z nejbohatších Čechů Tomášem Pitrem. S Peterkovou se seznámil, když o něm natáčela reportáž pro TV Nova. Oba se sblížili a stali se důvěrnými přáteli. A právě kvůli jejich vztahu musela Peterková na Nově skončit. Pak byl ale Pitr odsouzen za daňové podvody a s Peterkovou se přestal stýkat. Ona pak prý přišla za Dimunem (oba se dobře znali) s tím, že je na dně, protože přišla o práci a Pitr se na ni vykašlal. Řekla Dimunovi, že se Pitrovi ráda pomstí. „Dimun mi řekl, že je ve spojení se státním zástupcem Dolejším a ten by měl zájem o jakékoliv informace o Pitrovi,“ řekla MF Dnes Peterková. Dimun setkání s Peterkovou nepopírá. „Ona sama to ale chtěla, já jsem ji k ničemu nenutil. Chtěla to sepsat,“ tvrdí Dimun.

Peterková teď říká, že si uvědomila dopad svých lživých tvrzení, které původně Dimunovi »pod tlakem a v tísni« sepsala. Obrátila se na policii s tím, že chce celou akci zastavit. „S panem Pitrem jsme měli důvěrný vztah. A všichni, co chtějí Pitra dostat do tepláků, se teď na mě slítli jako supi a chtěli mě zneužít pro své hry,“ řekla MF Dnes Peterková, která se teď bojí o život.

Policie jí nabídla, že ji zahrne do programu na ochranu svědků. To Peterková odmítla, má tedy alespoň ochranku. Na Nově se o osud Peterkové příliš nezajímají. „Jana Peterková již není naší zaměstnankyní,“ bylo jediné, co k její kauze řekla mluvčí Novy Veronika Šmítková.

15.11.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.