To byla jízda hrůzy: Vletěla pod vlak. Přežila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To byla jízda hrůzy: Vletěla pod vlak. Přežila!

Smyk a náraz vlaku udělaly ze škodovky hromadu šrotu.
Smyk a náraz vlaku udělaly ze škodovky hromadu šrotu. (Policie ČR)

O zázraku může hovořit řidička (44) Škody Octavia. Ve čtvrtek v noci u Kuksu na Trutnovsku dostala na mokré vozovce smyk. Ten její auto vymrštil ze silnice přímo pod vlak. Žena přesto vyvázla bez zranění!

„Řidička zřejmě nepřizpůsobila rychlost a při průjezdu zatáčkou dostala smyk. Vyjela mimo silnici do náspu železniční trati,“ popsala policejní mluvčí Lenka Burýšková.

Než se žena stačila z nehody vzpamatovat, zjistila, že stojí přímo na kolejích. V tom okamžiku už viděla i světla přijíždějícího rychlíku. Před očima se jí odehrál celý život, přesto nezaváhala a během několika vteřin z auta vyskočila. Vzápětí vlak auto zcela zdemoloval...

Už deset mrtvých na přejezdech

Při nehodách na železničních přejezdech zemřelo od začátku letošního roku už 10 lidí. Je to 2,5krát více než za stejné období loňského roku.

Přečtěte si
Shelby16
14. 4. 2012 • 17:30

Vždycky záleží, zda ve vozidle zůstane nějaký prostor na přežití a teď evidentně na straně řidičky zůstal, i když u spolujezdce a předek je totálně zdemolovaný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.