Hledají tyrana, který… Pejska Edu mučil bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hledají tyrana, který… Pejska Edu mučil bolestí!

Ošetřovatelé doufají, že Edu opět postaví na nohy.
Ošetřovatelé doufají, že Edu opět postaví na nohy. (pro Aha! – utulek-kralupy.estranky.cz)

Obrovský nádor na varleti a téměř odumřelé prsty na tlapce od toho, jak mu ji někdo zaškrtil gumičkou. V zuboženém stavu, na pokraji života a smrti, se dostal do útulku v Kralupech nad Vltavou kříženec Eda.

„Eda k nám přišel ve velmi zbědovaném stavu. Nádor na varleti ho velmi bolel a překážel mu v chůzi. Okamžitě jsme mu ho nechali odoperovat. Je vyhublý, sotva se potácí,“ říká vedoucí útulku Monika Kolková.

Přes všechny hrůzy chce Eda žít a dojemně to dává najevo. Snaží se získat lidskou přízeň, za vše je vděčný. Čeká ho výkrmná kúra, bere léky na bolest a dostane léky na klouby. Pracovníci útulku teď pátrají po tyranovi, který Edovi tolik ublížil.

„Jeho zranění rozhodně nevznikla někde na potulce. Nevíme, kdo a proč ho tak týral a pak se ho nemilosrdně zbavil. Uvítáme každou informaci, která by vedla k pachateli,“ dodává Kolková.

Pokud Edu znáte a víte, u koho žil, volejte na telefon: 775 105 275.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.