Stařečka (102) omrzel život: Skočil z okna a přežil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stařečka (102) omrzel život: Skočil z okna a přežil...

Stařeček skočil do zadního traktu tohoto domu.
Stařeček skočil do zadního traktu tohoto domu. (Mediafax)

Stařečka (102) už nebavil život, samota a neměl sílu přemáhat časté bolesti. Ve čtvrtek pozdě večer se rozhodl spáchat sebevraždu.

Vyskočil z okna svého bytu ve druhém patře činžáku v pražském Podolí. Jeho zoufalého činu si naštěstí všimli sousedé a okamžitě zavolali pomoc. Starý muž pád přežil. Přivolaní záchranáři jej na místě ošetřili.

„S těžkým zraněním byl převezen do motolské nemocnice,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. Byl hospitalizován na ARO a bojuje o svůj život...  Případ si převzala kriminálka, která však vyloučila cizí zavinění.

Artista sletěl z 25 metrů!

Druhé narozeniny může od čtvrtečního večera slavit artista, který se v Praze 4 zřítil z plošiny ve výšce 25 metrů. Jeho pád naštěstí zbrzdila plachta cirkusového stanu, nad kterou balancoval.

„Pacient byl při vědomí, se zhmožděným hrudníkem byl převezen do nemocnice na vyšetření,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. Pádem se šťastným koncem se zabývají i policisté, zjišťují, zda někdo nepochybil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.