Prima vs. ČT: Válka televizí! Koho si dnes zapnete? Gottovou s Pomejem, nebo Augustovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prima vs. ČT: Válka televizí! Koho si dnes zapnete? Gottovou s Pomejem, nebo Augustovou?

Při kamerové zkoušce vypadal Pomeje jako usedlý bankovní úředníčeka s Gottovou ladil i barvami.
Při kamerové zkoušce vypadal Pomeje jako usedlý bankovní úředníčeka s Gottovou ladil i barvami. (FTV Prima)

Televizní svět dnes večer zažije pořádnou válku. ČT totiž rozjíždí nové Události, které zcela jistě přitáhnou k jejím obrazovkám mnoho diváků. To se pochopitelně nelíbí televizi Prima family, která večerní zprávy vysílá ve stejný čas.

Speciálně dnes proto soukromá televize láká na ojedinělou moderátorskou dvojici hlavních zpráv – Ivanu Gottovou (36) a Jiřího Pomeje (47), kteří jinak uvádějí společenské VIP zprávy.

Prima family

Nedělní Aha! ví, že jde o aprílovou recesi, která ale má svůj záměr! Televize spoléhá na to, že manželka Karla Gotta (72) a věčný průšvihář Pomeje v čase 18.55 až 19.05 udrží u obrazovek co nejvíce stabilních diváků »primáckých« zpráv a zároveň přitáhnou nové příznivce. De facto jde tedy o to, aby si souběžně běžící nové Události na ČT zapnulo co nejméně lidí!

Česká televize

Události (19.00) se ve všední dny rozšíří na 48 minut a o víkendech na 45 minut. Změní se logo a písmo pořadu. Dvojici průvodců nahradí v novém studiu s interaktivními prvky jeden hlavní moderátor. A dnes to bude právě diváky oblíbená Marcela Augustová (46)! „K obsahu, který nenabízí žádná jiná televize, dodáme uvolněný projev,“ řekla Nedělnímu Aha! Augustová, která má před večerním moderováním trochu trému



Přečtěte si
danuska555
11. 3. 2013 • 13:48

se muze snazit, jak chce divaci ji nenavidi a kdyz moderuje privadi lidi k silenstvi a okamzite prepinaji. Jako pryz ji tam nechceme. Ma osklivou barvu hlasu kunka a vecne rozhazuje rukama.. Krasavice-namyslena! Nevim na co? Stejne se tam drzi jen k vuli Kajovi. Hold prachy, jsou prachy!

p.r.d.e.l..hillarka
2. 4. 2012 • 10:25

já volím- Vietor do plachiet- na STV1 a budu doufat, že evínka zvolí stejný kanál a taky jí konečně třeba vezme vichr do plachet, někam hodně daleko

p.r.d.e.l..hillarka
2. 4. 2012 • 10:21

Propůjčila se tomu proto, že sama je naprosto- neschopná a bez kousku sebekritiky kdyby měla něco v hlavě, tak to její prachmizerný krákání ve VIP zprávách, dávno zabalí a táhne pryč

verona010
2. 4. 2012 • 07:27

Rozhodně se podívám na ČT1. Až se budu chtít dívat na přiblblou komedii tak si pustím nějakou americkou frašku.Divím se Ivance že se k něčemu tak hloupému propůjčila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.