Zdrcená rodina se loučila s mrtvou »farmářkou«: Olí, odešla jsi brzo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdrcená rodina se loučila s mrtvou »farmářkou«: Olí, odešla jsi brzo!

Matka se sestrou Oliny položily květiny u místa v kolumbáriu.
Matka se sestrou Oliny položily květiny u místa v kolumbáriu. (Aha! – Petr Novotný, Václav Nekvapil)

Tři desítky lidí se včera dopoledne přišly rozloučit s Olinou Řebíčkovou (†40), účastnicí druhé řady reality show Farmář hledá ženu. Nevelký obřad s nejbližší rodinou a přáteli trval necelou půlhodinu.

V první řadě obřadní síně na hřbitově v Litvínově seděla Olinina matka s otcem, po jejich levé straně pak sourozenci, a vpravo oba její synové David a Oleg. Nikdo ze zdrcených pozůstalých nenašel sílu ke smutečnímu proslovu, u projekce s fotografiemi milované Olí všichni plakali.

„Loučíme se s matkou, kterou Bůh povolal brzy – ve věku nedožitých 41 let,“ řekl alespoň pohřbívající. Rodina pak šla položit květiny k místečku v rodinném kolumbáriu.

Obřad se konal bezmála dva týdny poté, co policie našla tělo Oliny v jejím autě poblíž Horního Jiřetína. Proč si máma dvou dospívajících kluků sáhla na život, dodnes nikdo spolehlivě nevysvětlil.

Odpověď se údajně ukrývá v jedenáctistránkovém dopise na rozloučenou, který před svou smrtí napsala. „Stálo tam, že se loučí a že jde za mrtvou kamarádkou Petruškou a že se o ni nemáme bát,“ řekla Aha! se slzami v očích kamarádka Blanka.



Přečtěte si
andy63
30. 3. 2012 • 00:38

Není to jen trapná mystifikace TV Prima kvůli zvýšení sledovanosti?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.