Našli jsme kmotra Romana Janouška: Místo cely má pohodu! Sluní se na terase své luxusní vily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Našli jsme kmotra Romana Janouška: Místo cely má pohodu! Sluní se na terase své luxusní vily!

 (Aha! – Dan Černovský)

Pražský kmotr Roman Janoušek (43), který opilý (2,2 promile) přejel svým luxusním porsche vietnamskou ženu (51), konečně vylezl z nory, kde se po celý víkend ukrýval před novináři. V neděli pozdě odpoledne si převzal obvinění ze dvou trestných činů a v pondělí se už slunil na balkoně své vily za sto milionů v pražském Podolí.

Janoušek se ukrývá v luxusní vile. Tu vyjde na zahradu, která je zcela ukrytá před zraky nepovolaných návštěvníků, tu s manželkou na balkon, aby nachytal trochu slunce. Dokonce mu policie nechala řidičák, může tak stále za volant. To žena, kterou v pátek dopoledne nejdříve naboural a později i přejel, je dosud v péči lékařů motolského ARO.

Omluvil se, prý byl ve stresu!

Janoušek se prostřednictvím právníků omluvil zraněné. Vzkázal, že jednal ve stresu a že je připravený ji odškodnit. „Už jsem tlumočil rodině, že se omlouvá,“ potvrdil právník oběti Josef Lžičař. A jakže podle Janouška vypadá stres? Posuďte sami:

V pátek po zatčení údajně vystresovaný Janoušek telefonoval mobilem, který mu nezabavili, a lhal. „Hele, ty vemeno, příště si jakoby líp jezdi, jo. Protože jsi ukradl auto a ještě si ho tady normálně naboural jeden blatník. Tak si sem přijeď to vyřídit, já už musím spěchat.“

Ten samý, údajně vystresovaný Janoušek, v jiném hovoru tvrdil: „Normálně paní do mě jakoby nacouvala a přijelo asi dvě stě policajtů a rozhodli se, jako že mě musí jakoby začít chránit.“ Ani odškodnění oběti by Janouška nemělo před trestem zachránit: „Mimosoudní vyrovnání by bylo možné jen v případě trestného činu nedbalostního, nikoliv úmyslného,“ řekl advokát Jan Černý. Janouškovi právníci asi doufají, že omluva povede ke zmírnění trestu.

Policie: Nebyla to výstraha, chtěl ji přejet!

Pokud si dosud někdo myslel, že ke zranění řidičky došlo ze strany Janouška nechtěně, byl naivní. Policie totiž včera trestný čin »těžké ublížení na zdraví« překvalifikovala na úmyslný. Podle ní měl tedy pražský kmotr v úmyslu ženu přejet.

Janoušek podle svědků ženě, která se mu po srážce jejich aut postavila do cesty, dvakrát naznačil, že se rozjede. Potřetí se už ale opravdu rozjel, a to s vědomím, že ji »sejme«. Nyní ho tedy budou vyšetřovat policisté, kteří se věnují i objasňování vražd a dalších násilných zločinů.

Dohru ale bude mít páteční vstřícnost policistů vůči vlivnému lobbistovi. Když jej zadrželi poté, co se před nimi snažil utéct, nechali si ho na služebně jen tři hodiny. Jejich jednání teď prošetří inspekce ministerstva vnitra. Zaúkoloval ji tím šéf policie Petr Lessy, který postup označil za vysoce nestandardní.



Přečtěte si
bobou
28. 3. 2012 • 08:39

A to by teprve byla švanda, kdyby se nám tou změnou barvy z něj stala "cikorka" chacháááá...

bobou
28. 3. 2012 • 08:36

člověk nemůže být normální. Podle toho co říkal do telefonu bezprostředně po zatčení: „Hele, ty vemeno, příště si jakoby líp jezdi, jo. Protože jsi ukradl auto a ještě si ho tady normálně naboural jeden blatník. Tak si sem přijeď to vyřídit, já už musím spěchat.“ To silně připomíná schizofrenii!!! Ten by měl být pod velice pevným zámkem v Bohnicích. Buď byl tak nadopovaný drogama, že nevěděl co dělá, a nebo je upravdu nemocný a patří do blázince!!! A další telefonát: „Normálně paní do mě jakoby nacouvala a přijelo asi dvě stě policajtů a rozhodli se, jako že mě musí jakoby začít chránit.“ Tento člověk má prostě pocit, že je nepolapitelný. A že i když jej polapí, že je na něj spravedlnost prostě krátká. Je arogantní, protože má moc.“ A proto patří buď do blázince, nebo za mříže!!! Ale hlavně zavřít a zahodit klíče!!!

mutaky
28. 3. 2012 • 00:36

Chybí tam: paní leží v chládku......

mutaky
28. 3. 2012 • 00:35

No, snad to bude brzy naopak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.