Tyto krasavice chtějí být Královnou plesu! Odstartovalo hlasování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tyto krasavice chtějí být Královnou plesu! Odstartovalo hlasování!

Miluška, Neratovice - Návrhářka Tereza: Klasické maturitní šaty, které známe z půjčoven. V tomto případě mě ale dostala barva. Krásný odstín zelené, který naprosto dokonale ladí k zrzavým vlasům. Ozdobné aplikace i řešení sukně je přiměřené. Celek působí kouzelně.
Miluška, Neratovice - Návrhářka Tereza: Klasické maturitní šaty, které známe z půjčoven. V tomto případě mě ale dostala barva. Krásný odstín zelené, který naprosto dokonale ladí k zrzavým vlasům. Ozdobné aplikace i řešení sukně je přiměřené. Celek působí kouzelně. (www.KRALOVNA-PLESU.cz)

Druhé kolo soutěže Ahaonline.cz Královna plesu o ceny za více než 120 000 Kč je v plném proudu! A nejen tyto dívky chtějí postoupit v internetovém hlasování, které odstartovalo v pondělí ve 12 hodin, do finálového kola na co možná nejlepší příčce.

Pokud chcete, aby byla vaše fotka více vidět a získala si víc fanoušků do internetového a posléze sms hlasování, můžete ji pomocí TOPovací SMS posunout do horní části homepage. Chcete-li zvýraznit své foto rámečkem, nahrát si víc fotek do fotoalba, nebo vyměnit u fotoalba titulní foto, aktivujte si formou SMS speciální službu Foto+.

1163657:gallery:true:true

Nemáte ještě na www.KRALOVNAPLESU.cz vybranou svoji favoritku, pro niž budete hlasovat? Pak vám nabízíme tři z TOPovaných fotek i s komentářem přední módní návrhářky Terezy Sabáčkové.

Autor:  lc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.