Přijde popálená Natálka o střechu nad hlavou? Exekuce na dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přijde popálená Natálka o střechu nad hlavou? Exekuce na dům!

Takto dopadla malá Natálka.
Takto dopadla malá Natálka. (ČTK – Drahoslav Ramík, Jaroslav Ožana)

Na rodinu Natálky Kudrikové (4), která se stala v roce 2009 obětí žhářského útoku ve Vítkově na Opavsku, se valí další hrozba. Ukázalo se, že na nový dům je uvaleno hned několik exekucí!

Podle výpisu z katastru se k domu, který Sivákovi koupili za více než půl milionu korun od štědrých dárců, váže hned několik exekučních příkazů k prodeji nemovitosti.

Matka Natálky Anna Siváková údajně nic neví a vše považuje za další útok na její rodinu. „Jsou to jen fámy, není to pravda, jsou to blázni,“ myslí si.

Podrobnosti nechtějí sdělit ani exekutoři, kteří tvrdí, že jsou vázáni mlčenlivostí. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že rodina Natálky dluží doslova všude, kde se dá.

„Partner Sivákové je gambler, který prohrál v automatech i spoustu peněz od dárců. Třeba mobilním operátorům rodina dluží tisíce. Částky za jiné pohledávky jsou vyšší,“ řekl zdroj, který si nepřál být jmenován.

Sivákovi přišli o dům ve Vítkově před 3 lety, když dovnitř hodili žháři zápalné láhve. Natálka utrpěla těžké popáleniny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.