Nová kniha Václava Klause: Postěžoval si na věk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová kniha Václava Klause: Postěžoval si na věk!

Prezident nad dalším ze sborníků svých mouder.
Prezident nad dalším ze sborníků svých mouder. (ČTK – Michal Krumphanzl)

Hlavními tématy nové knihy prezidenta Václava Klause »Rok devátý« je sice rozhádaná politická scéna a jím opovrhovaná Evropská unie, ale nezapomněl si v ní postěžovat na své zdravotní problémy. A také na to, že už není žádný mladík.

„Rok 2011 mne moc netěšil, a to určitě ne proto, že jsem se dožil kulatého, ne zrovna nejmladšího životního výročí. Dokonce ani ne proto, že mne pár měsíců trápil zánět Achillovy šlachy, který mne brzdil ve sportovních radostech,“ neodpustil si hned v úvodu poznámku typickou pro lidi jeho »požehnaného věku«.

Dále v knize nenechává nit suchou na EU, které předpověděl pád podobný rozpadu starověké římské říše, ale také třeba na odborářích, s nimiž měl problémy už jako premiér koncem devadesátých let.



Autor:  ex

Přečtěte si
bobina
9. 3. 2012 • 06:52

který má rád jen sám sebe,rád se poslouchá,a je tak zahleděný sám do sebe,že to jak je výborný a jak nad něj není musí sdělovat opakovaně a veřejně. U něj si myslím,že už je to diagnóza hodná psychiatra.

ivkanatka
8. 3. 2012 • 22:05

Když jsem se dozvěděla, kolik knih napsal jen za svou " hvězdnou kariéru " prezidenta, tak si říkám, kolik kvalitního času mohl asi tak věnovat prezidentování !!! Pak se ani nemůžu divit těm jeho spravedlivým amnestiím - technická - asi si u toho právě četl svoje knížky, nebo bojoval za " hříchy ODS či VV ", či aférky kolem" milenek ?!? " Nebo vysvětlování " zmizení obyčejných propisek ". Tak nějak ostuda tohoto národa ! Dnes nejsem už hrdá na to, že jsem ČEŠKA !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.