VIDEO - Zamyslel se a... Spadl do kolejí metra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO - Zamyslel se a... Spadl do kolejí metra!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nad nesmrtelností chrousta se zřejmě zamyslel muž (25), který zahučel do kolejiště ve stanici Letňany na trase C pražského metra. Měl štěstí, že v tu chvíli nejelo žádné metro, které má interval i několik desítek vteřin. Z hrozivé pasti mu museli pomoci až strážníci.

Muž měl opravdu smolný den! Jeho pád do kolejí nikdo neviděl, protože nástupiště bylo v ten okamžik prázdné. Poté, co sebou plácl z nástupiště na kolejnici a pořádně si natloukl, se snažil vylézt sám, ale nedařilo se mu to. Začal volat o pomoc, jeho zoufalý křik naštěstí slyšeli dva strážníci.

Video se připravuje ...

„V těch místech běžně hlídkují. Jakmile zaslechli volání, rozeběhli se k muži a pomohli mu rychle z kolejiště ven. Hrozilo totiž nebezpečí, že by do stanice mohla vjet souprava. Celý jejich zásah trval jen několik vteřin, a tak nebylo třeba metro zastavovat,“ řekla Aha! mluvčí strážníků Jana Přikrylová.

Strážníkům pak zachráněný muž řekl, že se zamyslel a nedával pozor. A opravdu – rozhodně nebyl opilý! Po pádu si ale stěžoval na bolesti zad. „Předali jsme ho proto do péče zdravotníků, kteří jej transportovali do nemocnice,“ dodala Přikrylová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.