Zavražděná Karolína: Zabil ji kvůli barvě vlasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zavražděná Karolína: Zabil ji kvůli barvě vlasů!

U dveří do Karolínina bytu zapalují sousedé svíčky.
U dveří do Karolínina bytu zapalují sousedé svíčky. (Aha! – Petr Novotný)

Od 23. ledna pohřešovanou Karolínu S. (†24) nalezla po měsíci policie zavražděnou. Byla zazděna pod vanou v bytě, který obývala spolu se svým manželem Vlastislavem (57) a dvěma dcerkami (5 a 7). Vraha policie nehledala dlouho. Ve vazbě se ocitl právě manžel Karolíny. Údajně neunesl fakt, že se zamilovala do jiného muže. Paradoxně ještě staršího (70) než on sám!

V libereckém domě s  modrou fasádou vládne stísněná atmosféra. Karolína bydlela s rodinou v prvním patře. „Rychle jsme se spřátelily přes naše děti. Holkám se věnovala, byla to dobrá máma!“ říká její sousedka přes chodbu. To, že měli v domě vraha, si nikdo nepřipouští. „Jeho jsem zahlédla, jen když vodil děti do škol. Karolína totiž pracovala na směny ve fabrice v Turnově.“

Karolína prý byla milá, příjemná holka. Když chodila kouřit před dům, sousedka jí pochválila nový přeliv. „Říkala, že si obarvila vlasy proto, že má nového přítele. Milenec je starší než její muž, ale je jí s ním skvěle. Jako by ty růžové vlasy vyjadřovaly její rozpoložení.

Prý se cítila vedle svého muže strašně stará, bez energie, a tahle nová známost jí vlila krev do žil. Omládla. Prý má chuť zas po dlouhé době zajít na diskotéku,“ vzpomíná sousedka.

Manžel prý zřejmě milence odhalil i kvůli tomu, jak se o sebe Karolína začala starat. A chtěl ji zpět. „Šanci jsi dostal, ale změna žádná, takže si za to můžeš sám,“ je její poslední vzkaz manželovi na Facebooku. Pak ji zabil.

Muž je ve vazbě a čeká ho soud. Za vraždu manželky, matky svých dětí, může dostat až 18 let.

Přečtěte si
gabi50
22. 2. 2012 • 09:09

chtěla jít křepčit se sedmdesátiletým šamstrem :o/?Padesátisedmiletý manžel byl pro ni moc asi mladý

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.