Velký lázeňský lexikon: Co právě frčí a kam za blahodárnou kúrou? Jak se stát lázeňským švihákem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Velký lázeňský lexikon: Co právě frčí a kam za blahodárnou kúrou? Jak se stát lázeňským švihákem?

Lázně mohou být i příhodným dárkem. Rada pro pány? Kupte manželce lázeňský pobyt. Uvidíte, jak si je užije. A vy můžete doma třeba zatím uklidit…
Lázně mohou být i příhodným dárkem. Rada pro pány? Kupte manželce lázeňský pobyt. Uvidíte, jak si je užije. A vy můžete doma třeba zatím uklidit… (Profimedia.cz, ara)

Blažené nicnedělání, slastný relax. Oddejte se procedurám, terapiím, bahýnku, bublinkám, bylinkám, čokoládě, medu či pivu, čemukoli, co potěší a povznese duši i tělo. Ano, lázeňská péče nám po staletí činí rozkoš a nejinak je tomu i v době uspěchané, hektické, v době vražedného tempa, zběsilého pracovního nasazení. Už se rozhlížejte, vybírejte, rezervujte.

Kde jinde byste chtěli najít po zimě ztracenou energii a vitalitu? Lázně a lázeňské pobyty, to je i trend poslední doby. Zabrouzdejte po internetu, po slevových portálech a najdete stovky, možná tisíce příležitostí, jak si užít příjemné chvíle odpočinku. Lázně jsou hit!

Do lázní dnes nemíří lidé jen za účelem léčby, pacienti po infarktu, operaci kyčle, žlučníku či slinivky. Hojně nyní přibývají klienti, kteří vyhledávají lázeňské pobyty, pobyty relaxační, wellness a beauty pobyty. Jedná se o návštěvníky, kteří preferují zdravý životní styl a jsou ochotni do svého zdraví investovat.

Každý z nás by si měl dopřát minimálně několikrát za rok nějakou kombinaci lázeňských pobytů a spojit je například s příjemně prožitým víkendem ve dvou. Lázeňské pobyty vám vrátí sebevědomí, zdraví, sílu a docela jistě vás zbaví také stresu, různých bolestí a únavy.

Proč brát lázeňské pobyty?

Lázeňské pobyty vždy spočívaly a dosud spočívají ve skloubení lázeňské léčby využívající jedinečných léčivých přírodních zdrojů, krásné přírody, unikátní architektury lázeňských domů a bohatého společenského života.

Rozmanitost českých lázní je dána neuvěřitelně pestrou skladbou léčivých pramenů a dalších darů z hlubin země. Ano, pomohou vám při načerpání nových sil. Jde přece také o skvělou dovolenou spojenou s léčbou, prevencí, relaxací a odpočinkem. Nehnete prstem, jen se necháte opečovávat.

Lázeňské pobyty jsou tím pravým pro tělo i mysl. Darujte sobě nebo svým blízkým nezapomenutelný zážitek v podobě lázeňského pobytu. Lázeňské pobyty jsou tím pravým pro rodiče, kamarády nebo prarodiče, vyberte pro ně relaxační lázeňský pobyt

O wellness pobytech čtěte ZDE



Autor:  mich,mik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.