Vyjeďte si na lyže za pár korun! Tohle jsou nejlepší slevy na Slevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyjeďte si na lyže za pár korun! Tohle jsou nejlepší slevy na Slevišti!

Vyjeďte si na lyže za skvělou cenu!
Vyjeďte si na lyže za skvělou cenu! (WWW.SLEVISTE.CZ)

Mnohé z vás sice současné zimní teploty otravují, pokud ale vyrazíte na hory, vězte, že si sněhovou nadílku můžete užít i s radostí. A nemusí to znamenat ani bankrot pro vaše úspory, pokud budete nakupovat chytře. Vybrali jsme pro vás pár tipů na báječné horské pobyty za skvělé ceny.

Máte-li volný prodloužený víkend nebo dokonce celý týden, doporučujeme návštěvu Tater. Pobyt v tříhvězdičkovém hotelu Villa Siesta, kde si budete moct užívat i služeb wellness a fitness centra,  pořídíte pro dva už od 2 499 korun. Pro více informací klikněte ZDE.

Dáváte-li přednost raději lyžování v Česku, pak je pro vás to pravé vyrazit do horského hotelu na Božím Daru. Za třídenní pobyt s polopenzí pro dva dáte jen 590 korun a k tomu ještě dostanete voucher na desetiprocentní slevu do hotelové restaurace. Výlet zvlášť potěší milovníky běžek, nástup do běžecké stopy je jen 300 metrů od hotelu!  Pro více informací klikněte ZDE.

Máte rádi Orlické hory? Pak je tu pro vás hotel Zemská brána. Výhodou je, že mimo lyžování si můžete užít i saunu nebo masážní vanu, parkování máte zdarma přímo u hotelu a k dispozici internetové připojení. Třídenní pobyt pro dva s polopenzí vás vyjde na 189 korun. Pro více informací klikněte ZDE.



Chcete potkat na sjezdovce celebritu? Vyrazte do jejich oblíbeného luxusního areálu Špindlerův mlýn. Ubytovat se můžete v hotelu Lenka přímo ve sv. Petrovi, kde máte sjezdovku přímo u hotelu. Stačí jen nasadit lyže a vyrazit přímo z recepce na svah. Za třídenní pobyt pro dva s polopenzí, přístupem k hotelové Wi-fi a welcome drinkem ve známém baru Silver rock, zaplatíte jen 2 380 korun.  Pro více informací klikněte ZDE.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.