Unesené miminko je mrtvé! Vrahy rozčiloval jeho pláč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Unesené miminko je mrtvé! Vrahy rozčiloval jeho pláč!

Tommaso (†18 měsíců)
Tommaso (†18 měsíců) (: Archiv)

PARMA – Unesený italský chlapeček Tommaso, který trpěl epilepsií, už nežije. Únos těžce nemocného 18měsíčního miminka postavil na nohy celou Itálii.

Unesený italský chlapeček Tommaso, který trpěl epilepsií, už nežije. Únos těžce nemocného 18měsíčního miminka postavil na nohy celou Itálii.

Kliknutím zvětšeteCo se vlastně stalo? Maskovaní muži přepadli před měsícem ve městě Parma na severu Itálie dům ředitele místní pošty Paola Onofriho (46). Mysleli si, že je prázdný. Když ale poznali, že v domě nejsou sami, zpanikařili. Spoutali Onofriho, manželku Paulu a jejich staršího syna Sebastiana. Ve spěchu si stačili vzít hotovost v hodnotě pouhých 4200 Kč a bohužel také vážně nemocného Tommasa. Maličký Tommaso trpěl vzácnou formou epilepsie, a jeho zdraví bylo vážně ohroženo. Policie ihned rozjela rozsáhlou pátrací akci. Celá italská veřejnost včetně hvězd světa šoubyznysu a sportu a dokonce i papež Benedikt XVI. vyzývali únosce, ať miminko vydají. Do poslední chvíle všichni věřili, že batole žije! O víkendu přišla bohužel zdrcující zpráva: Maličký Tommaso je mrtvý! Zrůdní únosci jej zřejmě zabili, protože je rozčiloval jeho vytrvalý pláč. Tělíčko batolete potom zakopali. Policii dovedl jeden z podezřelých – zedník, který pro rodinu Onofriho pracoval – k řece nedaleko od Parmy. Tam zřejmě tělíčko Tommase skončilo. V souvislosti s tímto odporným zločinem policie zatkla dva muže a jednu ženu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.