VIDEO - Pro piráta Hlinovského si dojela po zuby ozbrojená zásahová jednotka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO - Pro piráta Hlinovského si dojela po zuby ozbrojená zásahová jednotka

Hlinovského zatkli kriminalisté v Chodouni na Berounsku.
Hlinovského zatkli kriminalisté v Chodouni na Berounsku. (Aha! – Petr Novotný, Policie ČR, ara)

Silniční pirát, zloděj a narkoman Václav Hlinovský, kvůli kterému zemřela v odcizeném autě při honičce s policií v Praze jeho kamarádka Michaela C. (†25), se při čtvrtečním zatýkání rozhodně nevzdal jako nějaký krotký beránek. Policii se opět snažil utéct!

Mladíka, kterého hledaly osm dnů desítky policistů a kriminalistů na stovce míst nejen v Praze, nakonec objevili v Chodouni na Berounsku. Tam už pro něj vyrazila po zuby ozbrojená zásahová jednotka.

„Kriminalisté během pátrání získali informaci, že by mohl být ozbrojen. Při samotném zatčení u něj ale žádnou střelnou zbraň nenašli,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Při zatýkání se podle ní Hlinovský pokusil o útěk. Proto už jej do auta odváděli se zaslepenýma očima a želízky nejen na zápěstích, ale i kolem kotníků…

Už před zásahem se nebezpečný narkoman pokoušel s policií vyjednávat, že se jí vzdá, pakliže bude moci vidět svého syna, na kterého je citově fixovaný. Jenže měl smůlu, synek se i s matkou zdržuje na utajeném místě.

„V průběhu pátrání na něj vydal Obvodní soud pro Prahu 6 příkaz k dodání do výkonu trestu za dřívější majetkovou trestnou činnost. Z toho důvodu byl ještě v noci převezen do věznice na Pankráci,“ dodala mluvčí.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
11. 2. 2012 • 09:41

no o takového zlodějíčka bych zrvona nestála. Vlekli ho zřejmě proto, že se pokusil zase utéci. Líto mi ho není, jen ta mladá neměla zemřít a vůbec s grázlem v ukradeném autě snad být nemusela.

spoon
11. 2. 2012 • 08:08

v režii PČR, zlodějíčka jednoho auta vlečou jako pětinásobnýho vraha, a teď nastane čas na poklepávání ramen...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.