Kauza týraného Dominika: Sociální pracovnice dostala podmínku! Trčely mu kosti, nevšimla si toho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kauza týraného Dominika: Sociální pracovnice dostala podmínku! Trčely mu kosti, nevšimla si toho!

Týraný Dominik
Týraný Dominik (PČR, ara)

V kauze týraného Dominika (9) z Brna padl další trest. Sociální pracovnici Leu Petříčkovou, která chlapcovo týrání včas neodhalila, potrestal včera brněnský městský soud čtyřmi měsíci vězení s roční podmínkou.

Dominika jeho rodiče více než rok surově bili a promyšleně týrali. Do bot mu dávali připínáčky, takže každý krok chlapci způsoboval hotová muka. Svému synovi nedávali najíst a neustále ho bili. Oba byli potrestaní vězením, matka vyfasovala 6 let, otec dostal 6,5 roku.

Teď došlo i na sociální pracovnici. Soud ji potrestal za to, že na dění v rodině dítěte dohlížela »povrchně a zcela nedostatečně «, kvůli čemuž neodhalila, že hoch strádá.

„Chlapce jsem viděla třikrát. I v prádle. Neměl žádná poranění. Byl malý a hubený, ale kosti mu nelezly,“ tvrdila Petříčková, která se na místě odvolala.

Přečtěte si
yarush58
11. 2. 2012 • 17:02

Já jsem na vlastní kůži poznala jak pracují sociální pracovníci. Kdyby jim to mohly týrané děti vracet, měl by náš stát nedostatek těchto tzv. "sociálních" pracovníků. Ale proč se starat o ty, kteří se nemohou bránit. Sedí si pěkně v teploučku, berou peníze z našich daních, které jsou doslova vydřené. Tuto paní Lee bych petrastala tím, že bych ji týrala stejným způsobem, jaký si musel zažít malý Dominiček.

winterfreshka
10. 2. 2012 • 20:18

Se divím,že nedostala metál,baba líná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.