Bratr gaunera Hlinovského: Zavolej mámě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bratr gaunera Hlinovského: Zavolej mámě...

Marek Havlíček
Marek Havlíček (reprofoto TV Prima)

Emotivní výzvu včera přinesla TV Prima. Přihlásil se jí Marek Havlíček, který tvrdí, že je bratrem Václava Hlinovského. Tedy nebezpečného muže, po kterém pátrají policisté z celé Prahy poté, co jim minulý týden ujížděl kradeným autem a po přestřelce zůstala na sedadle spolujezdce mrtvá dívka.

„Byla to moje bývalá přítelkyně Míša, se kterou jsem se rozešel před asi osmi měsíci,“ odhalil Havlíček.

„Jsem si jistý, že by brácha nikomu nechtěl ublížit. Podle mě jen zpanikařil, měl strach z nástupu trestu...,“ spekuloval Havlíček a bratra vyzval: „Zavolej mámě a dej o sobě vědět, ať se dohodne nějaké normální zatčení a nezastřelí tě!“

Přečtěte si
ladislava1111
7. 2. 2012 • 20:22

slečna na primě se asi chtěla zviditelnit!!!když budu někoho krýt a pomáhat mu,tak nebudu vyprávět nic do medii. nikoho nesudte nevíte co může potkat vás nebo vaší rodinu nebo děti. kluk ukradl auto a zazmatkoval,nikoho nezabil a nechtěl zabít. když čtu všechny diskuze,tak se mi chce zvracet.všichni všechno ví a pořádá se štvanice. to že bratr promluvil v krimi zprávách je dobře,doufám že se přihlásí,než to všechno špatně dopadne.držím jeho rodině palce,aby to dobře dopadlo a měli konečně klid.

jity
7. 2. 2012 • 10:24

No, ale jak se může přihlásit, když má potřebu brát drogy. Přece na Primě se přihlásila dívka, která o něm ví a nosí mu jídlo, oblečení a také drogy. Ty snad potřebuje denně a v lochu mu je nedají proto se mu tam nechce. Kdyby policisté chtěli, tak už ho mají, když jsou lidé, kteří jeho úkryt znají. Té mrtvé je mi líto, ale nechápu proč s ním v kradeném autě jela, snad věděla co je to za kvítko.

amici
7. 2. 2012 • 07:56

Neříkám, že vinu má, krást se jistě nemá, ale nelíbí se mi, jak hned noviny a policajti zařadí člověka jako nebezpečného. Je to jen obyčejný zlodějíček aut(jakých je tu mnoho)a je pochopitelné, že ujížděl, když viděl policajta. Nebezpečného z něj udělal debil policajt, který zastřelil spolujezdkyni. Kluk by se měl přihlásit dobrovolně, jinak se odsuzuje k vyššímu trestu a nebo životě po úkrytech.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.