Ztroskotaná loď: Je to ostrov pokladů! A mafie si na ně brousí zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ztroskotaná loď: Je to ostrov pokladů! A mafie si na ně brousí zuby!

Ztroskotaná loď: Je to ostrov pokladů!
Ztroskotaná loď: Je to ostrov pokladů! (Profimedia.cz)

Vrak lodi Costa Concordia, která 13. ledna ztroskotala u ostrova Giglio, ve svých útrobách skrývá nejen 15 dosud nenalezených těl, ale také poklady za miliardy! A ty by si ráda přivlastnila italská mafie…

Vedle drahého vybavení samotné lodi (mj. český křišťál z 19. století) se ve vraku nacházejí i hektolitry luxusního šampaňského, drahá kosmetika a šperky, které nabízely lodní butiky.

Bohatí cestující navíc z lodi utíkali takříkajíc s holými zadky – bojovali hlavně o život a své nadité peněženky a další cennosti nechali napospas oceánu. Není divu, že se o loď začala zajímat mafie, která již šikuje potápěčské týmy!

Společnost Costa Crociere už totiž naznačila, že vrak nemá v úmyslu opravovat. Pravděpodobně bude rozřezán na kusy a postupně odtažen.

Potvrzeno: Jsou milenci!

Když moldavská tanečnice Domnica Cemortanová (24) flirtovala na lodi s kapitánem Franceskem Schettinem (52), ještě netušila, že si získá i pozornost policie.

Ta jí pletky s kapitánem dokázala, když během pětihodinového výslechu vytáhla kufřík nalezený v jeho kabině. V něm bylo její prádlo a kosmetika!

Pod tlakem důkazů tak musela přiznat, že byli milenci: „Miluji ho. Je okouzlující a šarmantní.“ Sketa Schettino má přitom manželku a 16letou dceru.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.