Prezident upadl v hospodě: Teď chodí o holi… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prezident upadl v hospodě: Teď chodí o holi…

Aktuální foto: Klaus nyní nedá bez hole ani ránu.
Aktuální foto: Klaus nyní nedá bez hole ani ránu. (Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Jako správný pařmen, a nikoliv sedmdesátník se v úterý večer projevil prezident republiky Václav Klaus (70). Přivodil si bolestivý výron kotníku tak, že uklouzl na schodech v renomovaném staroměstském baru, nikoliv na zamrzlém chodníku jako spousta jeho vrstevníků!

Se společníkem měl pan prezident krátké posezení tak do sedmé večerní. Když posezení skončilo, vydal se z baru k prezidentské limuzíně. Jenže… Na zákeřných schůdcích v podniku zakopl a skácel se k zemi.

Zdatný sportovec, který má fyzičku o dvacet let mladšího muže, věděl, že je zle. Hned ráno se vydal na lékařskou prohlídku. A měl štěstí! „Při kontrole na ortopedické klinice nemocnice Na Bulovce u profesora Dungla bylo potvrzeno, že nejde o zlomeninu,“ sdělil Aha! prezidentův mluvčí Radim Ochvat.

Dodal ale, že s výronem kotníku bude Klaus ještě notnou chvíli chodit o holi. „Na několik následujících dnů omezí program a bude na zámku v Lánech,“ řekl mluvčí. Prezident si zároveň bude muset odpustit oblíbené lyžování ve Špindlerově Mlýně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.