Pořiďte si kabelku Sisley, Ferré nebo Ck za neuvěřitelné ceny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pořiďte si kabelku Sisley, Ferré nebo Ck za neuvěřitelné ceny!

Kabelka je základ, to ví i Lindsay Lohan.
Kabelka je základ, to ví i Lindsay Lohan. (Profimedia.cz)

Milujte kabelky? Nebo se jen rádi a stylově oblékáte? Máte rádi luxus, ale nechce se vám platit horentní sumy za oblečení? Dopřejte si přepychové zboží za skvělou cenu na www.ITALIEDOSKRINE.cz!

Stačí jen, když se podíváte do e-shopu www.ITALIEDOSKRINE.cz a můžete si z pohodlí domova vybírat oblíbené oblečení i doplňky z velkého množství módního sortimentu za zlomek ceny! Připravili jsme pro vás malou ochutnávku kabelek věhlasných značek, které pořídíte za více než 50% slevy!


Tahle stříbrná krasavice se hodí především pro ty, které chtějí připoutat pozornost. Kabelku vám totiž bude už na první pohled kdekdo závidět. Hodí se na večeři s přítelem, na kafe s kamarádkou i jen tak na nákupy do města.


Černá kabelka vám poslouží jak na párty, tak i do divadla nebo na koncert, pokud s sebou potřebujete vzít víc věcí, než se vejde do psaníčka. Její praktičnost oceníte i tehdy, když budete do práce potřebovat vhodný doplněk ke kostýmku.


Fialová kabelka Ferré má sportovní vzhled, ale přitom nic neztrácí na své eleganci. Budete-li trávit odpoledne procházkou po městě se zastávkou v kavárně, nebo se večer na horách vypravíte do baru, bude vám jistě skvělou společnicí.


Nosíte do práce často dokumenty, tablet nebo laptop a nechcete se celý den tahat s obří taškou? Pak si můžete vzít jen malou módní kabelku přes rameno a lejstra či notebook zavřít do této luxusní a úhledné aktovky, kde budou zcela v bezpečí proti poničení, navíc udělají spoustu parády.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.