Pyšný táta Lukáš: Páni, trojčata! A holky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pyšný táta Lukáš: Páni, trojčata! A holky!

Manželé Bulavovi s Klárkou. byla ještě v má mině Trojčata bříšku.
Manželé Bulavovi s Klárkou. byla ještě v má mině Trojčata bříšku. (pro Aha! – Lukáš Bulava, www.regiononline/Zuzana Sedláčková)

Neskutečné štěstí zažívá Lukáš Bulava (29) z Mostů u Jablunkova. V pátek mu jeho žena Kamila (24) v ostravské fakultní nemocnici porodila trojčátka! Manželé přitom už doma mají holčičku Klárku (2).  To, že na svět přijdou hned tři další holky, přitom dlouho nevěděli!

Když manželka pana Bulavy otěhotněla, lékař jim nejprve oznámil, že na svět přijdou dvojčata. Později však vyšetření na ultrazvuku ukázalo, že v Kamilině bříšku bijí hned tři srdíčka! „Bylo to neuvěřitelné a naprosto nečekané. Počali jsme totiž přirozenou cestou, o žádné umělé oplodnění nešlo,“ smál se šťastný tatínek, který pracuje jako předák v Třineckých železárnách.

Holčičky Natálka, Nikolka a Zuzanka na svět velmi spěchaly, a proto se narodily o měsíc dříve, než měla paní Kamila termín! „Manželka rodila císařským řezem a šlo to rychle. Holky přišly na svět vždy minutu po sobě. Byly umístěny do inkubátoru, protože potřebují dostatek tepla, ale jinak jsou zdravé a v pořádku,“ vysvětlil Lukáš Bulava.

Hrdý taťka čtyř malých princezen tak zažívá nejkrásnější okamžiky svého života. „Během hodiny mi přišla snad stovka esemesek od přátel a známých. Všichni nám gratulují. Už jsme to s rodinou i oslavili,“ přiznal Lukáš, který se na dcerky už moc těší. „Doma je na příjezd manželky a miminek vše přichystané. V ložnici stojí tři postýlky a police ve skříni máme napěchované oblečením,“ radoval se tatínek.

Manžele teď kromě velké spousty radostí čekají i starosti. Péče o trojčata a jejich sestřičku bude náročná. „Pomáhat budou babičky. Naštěstí bydlíme v rodinném domku, tak se tady všichni vejdeme,“ dodal se smíchem pyšný táta.



Přečtěte si
lukreciaborgia
31. 1. 2012 • 14:38

ale nesejmul jeho otec ty 3 policajty v autě??Nebo to byl možná někdo z rodiny.Nešel vůbec sedět a dostal jenom podmínku.Za3 policisty,kdy do nich navalil opilý autem.Jméno Bulava není tak časté v Mostě u Jablunkova.

moravacka
31. 1. 2012 • 10:10

je to nadhera tolik princezen najednou, tak hodne zdravi pro vsechny a taky pevne nervy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.