3 hodiny znásilňoval Veroniku: Dostal trest 10 let kriminálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

3 hodiny znásilňoval Veroniku: Dostal trest 10 let kriminálu!

Miroslav Hanus včera u soudu dostal za znásilnění 10 let basy.
Miroslav Hanus včera u soudu dostal za znásilnění 10 let basy. (Aha! – Karel Kopáč)

Tři hodiny plné znásilňování, bití a nadávek si loni 17. září protrpěla dvacetiletá Veronika H. (Aha! informovalo). Včera před soudem stanul úchylák Miroslav Hanus (33), který ji tehdy ve čtyři ráno přepadl a zatáhl do průjezdu domu ve Školské ulici v Praze 1, kde Veronice začal ubližovat.

Hanuse policie dopadla za tři týdny po činu na pražském Václavském náměstí. Před soudním senátem, před nějž ho dovedla v poutech eskorta, odmítl vypovídat, vše prý řekl při výslechu. „Kdyby to šlo, koupil bych lék, který by vyléčil vše, co jsem jí udělal…“ přečetl z výpovědí soudce.

Celý útok agresivního chlípníka naopak popsala jeho oběť. Veronika se tehdy vracela z baru domů a s vybitým mobilem zabloudila v uličkách Prahy 1.

„Zeptala jsem se toho muže na cestu a věděla, že je zle. Brečela jsem, když mne táhl do průjezdu. Dal mi pěstí do břicha, pak mě dovlekl na dvorek a svlékl donaha. Když jsem se bránila, fackoval mě. Asi tři hodiny mě různě znásilňoval, líbal mě, držel mi ruce na zemi. Taky jsem ho musela uspokojovat orálně,“ popisovala se slzami v očích.

Veronika dochází od útoku na psychiatrii. Pokusila se o sebevraždu, trpí úzkostmi, nespavostí, musí brát léky. Z té hrůzy, co se jí stala, se bude ještě dlouho vzpamatovávat.

Hanus si vyslechl rozsudek 10 let vězení, na místě se odvolal.

Co ještě Veronika vypověděla?

„Prý že až se »udělá«, pustí mě. Když jsem se mohla obléci, řekl, ať otevřu kabelku, jestli tam nemám zbraň. Uviděl peníze a vzal si je.“

„Když mě vlekl ven, tak nám dveře průchodu odemkla nějaká paní. Slyšela jsem, jak se ptá: »Co jste tu dělali?« Řekl: »Ani se neptejte!« Myslela, že jsme feťáci.“

„Ve Vodičkově ulici mi pak rozvázal oči. Prý si mě najde, když ceknu.“

Přečtěte si
hejhej
27. 1. 2012 • 20:15

To hovado nepatří mezi lidi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.