Kolik má kočka životů? Kaskadér Charlie už jen pět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kolik má kočka životů? Kaskadér Charlie už jen pět!

Charliemu kouká čertovina z očí.
Charliemu kouká čertovina z očí. (archiv Ivy Štastné)

Kocourek Charlie, kříženec kočky perské a evropské, je divoký kaskadér! Z devíti kočičích životů mu jich zbývá už jen pět! Charlie za svůj krátký kocouří život dvakrát skočil (!) z otevřeného okna v 5. patře činžáku v pražských Dejvicích – poprvé, když mu bylo pět měsíců, podruhé před půl rokem.

Při prvním »letu« z 15 metrů, který zbrzdily šňůry sušáku prádla před domem, si fešák Charlie zlomil 4 prsty přední tlapky, druhý pád přežil jen s pohmožděninami...

„Pak také spadl ze čtyřmetrové výšky ze střechy a nabodl se na dlouhý rezavý hřebík. Hned vedle páteře! No a jednou se rovněž proběhl po čerstvě chemií pohnojeném poli, takže si spálil tlapky,“ říká jeho majitelka, kosmetička Iva.

„Je to divoch bez pudu sebezáchovy,“ zlobí se naoko Iva. Charlie je temperamentní, hravý filuta, kterého holub na parapetu okna v pátém patře láká tak, že se neváhá rozběhnout a vrhnout se po něm. Jen jaksi zapomíná, že nemá křídla jako on…



Autor:  sic

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.