Další jedinečná šance: Vyhrajte aplikaci botoxu za 3 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další jedinečná šance: Vyhrajte aplikaci botoxu za 3 000 korun!

Botox je v rukou zkušených lékařů bezbolestnou procedurou.
Botox je v rukou zkušených lékařů bezbolestnou procedurou. (Profimedia.cz)

Bezbolestná radiofrekvenční liposukce už má svou majitelku - jednadvacetiletou Sandru z Lovosic.  Teď máte šanci i vy. Odpovězte na otázku ve středečním deníku Aha! a získejte poukaz v hodnotě 3 000 korun na aplikaci botoxových injekcí, které vás zbaví téměř okamžitě nevzhledných vrásek!

První vítězka unikátního projektu deníku Aha! a prestižní kosmetické kliniky Asklepion Sandra (21) přiznala, že ji výhra voucheru na bezbolestnou radiofrekvenční liposukci v hodnotě 30 tisíc korun změnila život.  Vyzkoušela totiž už mnoho diet, ale žádná jí nepomohla zhubnout na problematické partii okolo bříška. A právě na takové partie se BodyTite zaměřuje.

I ve středu máte šanci změnit svůj vzhled k lepšímu. Stačí poslat sms se správnou odpovědí na otázku uveřejněnou ve středečním tištěném deníku Aha!. Bude-li vaše sms 100. v pořadí, získáte poukaz v hodnotě 3 000 korun na aplikaci botoxové injekce. Efekt je výrazný a procedura v rukou zkušeného lékaře blesková bezbolestná.

Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.