Oblastní šéf ODS: To on prznil školačku (13)?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Oblastní šéf ODS: To on prznil školačku (13)?!

Dub se svými žákyněmi.
Dub se svými žákyněmi. (ZŠ Bor)

Když ji miluješ, není co řešit. Zřejmě tohoto hesla z populární reklamy se držel mladý pedagog Vladimír Dub (30) z Tachova, který je zároveň předsedou tamní buňky Občanské demokratické strany. Ve školním kabinetě totiž podle policie opakovaně prznil nezletilou žačku.

Vážený a ženatý muž, oblastní šéf ODS a oblíbený učitel. To všechno je Vladimír Dub, kterého nyní policie vyšetřuje za to, že souložil ve školním kabinetě základní školy v Boru s nezletilou žačkou.

Přestože Dub na škole vyučuje informatiku a fyziku, rozhodl se zřejmě zasvětit nevinnou školačku do tajů reprodukční biologie. Jejich románek nebyl ojedinělý a trval již nějakou dobu. Děvče se ovšem se svým dobrodružstvím svěřilo dvěma kamarádkám a ty to nahlásily jedné z učitelek.

„Nic mi na to neřekl, jen mlčel. Proto jsem podal trestní oznámení, aby policie celou věc prošetřila,“ řekl Novinkám.cz ředitel borské školy Jaroslav Linek. Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil navíc uvedl, že hříšník musí z ODS okamžitě odejít, aby nepoškozoval stranu.

Autor:  ajd

Přečtěte si
eremita
5. 1. 2012 • 23:03

Chudák modrej pták, tak dávno dospělej a nezjistí si věk květu před rozpukem!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.